Hvilken slags oplysninger kan en person finde ud med deres IP?

November 11

Hvilken slags oplysninger kan en person finde ud med deres IP?


En IP (Internet Protocol) adresse er et binært tal, der er unik for hver computer med en internetforbindelse. Med en IP-adresse, er det muligt at finde ud af, hvilken type internetforbindelse en person har, men personlige oplysninger kan ikke hentes.

hentes oplysninger

Du kan bestemme en computers Internet Service Provider (ISP) og dens geografiske placering med computerens IP-adresse. Du kan også bestemme, hvilken platform eller operativsystem computeren kører - Mac, Windows eller Unix - forudsat at computerens IP er "synlig", hvilket betyder, at den er forbundet til internettet. Hvis computeren ikke er online, er det IP vil ikke være synlig, og du vil ikke være i stand til at hente oplysningerne.

Ikke-Genfindelige oplysninger

Personlige oplysninger såsom en brugers rigtige navn og adresse, e-mailadresse eller telefonnummer kan ikke blive opdaget ved en IP-adresse. Personlige oplysninger fra en IP-adresse, kan kun hentes ved henvendelse til internetudbyderen virksomheden i forbindelse med den særlige IP-adresse. Udbydere skal dog holde deres kundens personlige oplysninger fortrolige, medmindre de ellers er instrueret af retshåndhævelse.

IP Identifikation

IP-adresser er knyttet til e-mail-meddelelser til at afskrække brugere fra at deltage i visse former for uetisk adfærd, såsom at sende ondsindede beskeder over internettet, eller sende meddelelser ved hjælp af flere e-mail konti og smedede identiteter. Da de retshåndhævende og offentlige institutioner er i stand til at bestemme en persons identitet baseret på IP-adressen, fastgørelse af IP tillader retshåndhævelsen at fastslå kilden til beskederne.


relaterede artikler