Sådan får en PDF Creator

March 1

Ifølge Google, web-brugere hente PDF-filer mere end nogen anden dokumentformat, som af maj 2011. Folk bruger PDF-formatet, fordi den er kompatibel med stort set alle browsere og operativsystemer. Derfor, hvis du har et dokument, du vil dele med andre, gemme filen som en PDF sikrer, at de fleste brugere vil være i stand til at åbne og se den. Indtil 2008, hvor Adobe frigivet PDF som en åben standard, støttet få ansøgninger oprette PDF-filer. Siden udgivelsen af ​​standarden, men mange nyere programmer også give dig mulighed for at oprette PDF-filer.

Instruktioner

1 Find et PDF-program der tillader dig at oprette PDF-filer ved at udskrive dokumenter til en virtuel printer. Kommercielle applikationer, såsom Adobe Acrobat og Foxit Phantom, tilbyder mange avancerede PDF-funktioner. Disse programmer er ikke gratis. Hvis du kun har brug for at skabe grundlæggende PDF-filer fra dokumenter, der ikke kræver avancerede funktioner, såsom bogmærker, digitale signaturer eller kryptering, gratis alternativer såsom CutePDF, doPDF og Bullzip PDF printer giver dig mulighed for at skabe enkle PDF-dokumenter fra stort set alle programmer . Du kan søge efter virtuelle PDF printer programmer ved navn i en større søgemaskine. Alternativt kan du besøge websites såsom Download.com, FileHippo.com eller MajorGeeks.com. Alle tre steder har mange gratis og prøveversioner af virtuelle PDF printer applikationer.

2 Hent den virtuelle printer ansøgning og gemme det i en mappe på din computers harddisk. Du kan normalt hente en prøveversion af kommercielle applikationer, såsom Adobe Acrobat eller Foxit Phantom. Men skal du købe en licens til programmet, hvis du ønsker at bruge det længere tid end den foreskrevne prøvetid, hvilket er normalt 15 til 30 dage.

3 Luk webbrowseren og alle andre programmer.

4 Klik på "Start" og derefter "Computer". Gå til den mappe, hvor du gemmer den virtuelle PDF-printer ansøgning. Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsprogrammet eller opsætningsguiden. Accepter licensaftalen, og følg vejledningen på skærmen for at installere PDF-program på din pc. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det.

5 Åbn et tekstbehandlingsprogram eller andet program, som du vil oprette et PDF-dokument. Åbn filen for at konvertere til en PDF-format.

6 Klik på "Filer" og derefter "Udskriv" på menulinjen. Du kan også klikke på "Udskriv" ikonet på værktøjslinjen, hvis ansøgningen har en.

7 Klik på drop-down boks i "Udskriv" dialogboksen, og vælg den virtuelle PDF fra listen over enheder.

8 Indtast et beskrivende filnavn til den nye PDF-fil, og klik på knappen "Udskriv". Vent et par sekunder for den virtuelle printer til at oprette PDF-filen og vise den på skærmen.

TIPS

  • Hvis du har Microsoft Office 2007 eller 2010 installeret på din computer, har du allerede en måde at skabe PDF'er uden at downloade eller installere en tredjepart program. Hvis du vil oprette en PDF-fil i embedet, skal du blot klikke på "Filer" og derefter "Gem som" på båndet bar og vælg "PDF" som filtype, før du klikker på knappen "Gem".