Sådan Find ud af hvad Computer Sendte en e-mail

October 24

Sådan Find ud af hvad Computer Sendte en e-mail


Du kan aldrig være for forsigtig, når det kommer til it-spørgsmål. Opdage potentielle afsender af en e-mail kan hjælpe dig til at undgå at falde for cyberkriminalitet opsætninger, holde dine personlige og økonomiske data mod tyveri. Lokalisering den computer, der sendes en e-mail er ikke en eksakt proces, men du kan udlede en generel placering af maskinen ved at spore IP (Internet Protocol) adressen på den computer.

Instruktioner

1 Åbn din e-mail-klient valg og åbne e-mailen pågældende.

2 Vælg muligheden for at vise alle afsendelse af oplysninger. Gmail-brugere, skal du klikke på pilen ved siden af ​​knappen "Svar" og vælg "Vis Original" valgmulighed. Yahoo! Mail-brugere, skal du klikke på "Standard Header", og vælg "Full Header" i stedet. Se i dokumentationen for netop din e-mail-klient, hvis du er usikker på, hvordan dette opnås.

3 Find "modtaget fra" linje i e-mail-header. Dette vil indeholde en række adskilt af decimaler (f.eks 24.128.54.333). Det er IP-adressen for den afsendende computer.

4 Indtast IP-adresse i ARIN hjemmeside på nedenstående link. Dette vil give dig oplysninger om den afsendende computing, herunder dens generelle whereabouts.


relaterede artikler