Hvordan man laver en Seamless Texture for en GIMP hjemmeside

April 11

Har du nogensinde ønsket at bruge et billede til din hjemmeside baggrund, og derefter opdagede, at det ikke var problemfri? Når du har en sømmede billede, de linjer omkring billedet dukker op tydeligt på din baggrund. Da ideen er at gøre baggrunden fremstå som ét billede, selv om det er hundredvis af små, du ønsker at skjule disse grimme linjer.

Instruktioner

1 Find et billede, som du ønsker at gøre problemfri, så du kan bruge det som en baggrund på en hjemmeside. Dette kan være et billede af et stykke silke eller satin eller andet materiale, samt en regelmæssig billede af noget andet. Nogle store ressourcer omfatter en firkant du klippe ud af et fotografi, fotografier selv, multimedieklip og selv teksturer, du har oprettet til Poser tøj, hvilket er, hvad jeg brugte i eksemplet ovenfor.

2 Åbn din kopi af GIMP.

3 Vælg "File" drop-down menuen og klik på "Åbn". Vælg det billede, du ønsker at gøre problemfri. Billedet åbner i et nyt vindue.

4 Vælg menuen "Filter", derefter "Kort" og derefter "Make Seamless."

5 Vælg "Filtre", derefter "Kort" og derefter "Tile" for at se, om din flise er faktisk problemfri og at se det. Sørg for at øge antallet af 7 eller så for at sikre fliserne er virkelig ikke sømmede. Indimellem når du laver en flise problemfri denne måde, kan du stadig se lidt af falmede linje mellem fliserne; forpremiere det kan vise dig, hvis det er der, og så kan du arbejde på det.

6 Test din flise på en prøve webside på dit websted for at være sikker på det ser den måde, du ønsker.

TIPS

  • Overvej at tilføje nogle af de store plug-ins, der giver dig mulighed for at skabe smukke sømløse fliser. Disse kan findes på GIMP hjemmeside. Ved hjælp af en af ​​disse plug-ins kan hjælpe med disse stiplede linier, der undertiden er der stadig.
  • Du kan finde teksturer, unseamed fliser og mange andre ressourcer til at hjælpe dig med at oprette sømløse fliser til brug for en baggrund på din hjemmeside. Min foretrukne sted for den slags ressourcer er Renderosity. Du kan finde disse former for ressourcer i deres 2-D sektion i Freebie området.
  • Du kan finde royalty-fri fotografier til at bruge fra Morguefile og Stock Xchng.
  • Hvis dit billede har et objekt i midten, kan du finde, når du forsøger at gøre det problemfri at du har kun stykker af objektet i billedet.
  • Vær meget sikker på, at eventuelle teksturer, fotografier eller kunst, som du bruger til at oprette en problemfri flise til din hjemmeside er royalty-fri. Hvis du bruger en, der er ophavsretligt beskyttet, kan du være i juridiske problemer med skaberen. Tror ikke, at bare fordi der er tusindvis, hvis ikke millioner af hjemmesider online, at du vil ikke blive fundet; det sker.

relaterede artikler