Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse

May 29

Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse


Systemgendannelse er en funktion i Microsoft Windows-operativsystemet. Det fungerer lidt ligesom på tilbage-knappen på en video, men det har risici. Systemgendannelse hedder vil du ikke miste email, dokumenter, internet historie eller favoritter. Hvad det ikke fortælle dig er, at mens mappen Dokumenter vil forblive som det er, kan andre filer omdøbes og malplaceret. Hvis dette er sket for dig, kan du være i stand til at inddrive de omdøbte filer, men det er vigtigt at gendanne disse filer så hurtigt som muligt.

Instruktioner

Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse

1 Luk alle åbne mapper og programmer, så snart du opdager filer er blevet omdøbt eller flyttet. Klik på Start-knappen. Skriv "Systemgendannelse" i søgefeltet.

2 Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse

Gå tilbage til et tidligere tidspunkt med "Fortryd Systemgendannelse."

Klik på "Systemgendannelse", fra søgeresultaterne. Vælg "Fortryd Systemgendannelse" i Windows 7 og Vista. For Windows XP, ordlyden er "Fortryd min sidste gendannelse."

3 Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse

Computeren vil lukke ned og genstarte.

Klik på "Næste" og derefter klikke på "Finish".

4 Klik på "Ja" på advarslen, at denne operation ikke kan fortrydes. Computeren vil lukke ned og genstarte. Hvis restaureringen lykkedes, vil du modtage en bekræftelsesmeddelelse.

TIPS

  • Filer i mappen Dokumenter, samt filer med udvidelser .txt, .htm, .xls og .doc, påvirkes ikke i en Systemgendannelse. Placer dokumenter i mappen Dokumenter, før du kører Systemgendannelse til at undgå at have filer omdøbt eller fejlplacerede i fremtiden.
  • Denne proces tager omkring 10 minutter. Vær tålmodig og lade processen for at fuldføre.
  • Overvej at tilføje en ".SAV" udvidelse til filer, du ikke ønsker at blive påvirket af en systemgendannelse. For eksempel, re-gemme en fil kaldet importantdoc.doc at importantdoc.sav fordi Systemgendannelse ikke ændre eller slette .SAV filer.
  • Programmer og applikationer, der er blevet installeret efter det valgte gendannelsespunkt vil sandsynligvis blive afinstalleret. Eventuelle datafiler oprettet med disse programmer bør forblive intakt, men for at bruge dem, du bliver nødt til at geninstallere programmerne.
  • Hvis denne proces mislykkes, deaktivere alle antivirusprogrammer.
  • Dette virker til Windows XP, Vista og Windows 7. Screen optrædener kan afvige en smule, men trinene er de samme.
  • Altid sikkerhedskopiere vigtige data. Gem en kopi af vigtige filer på en ekstern harddisk, CD / DVD eller en online backup service.
  • En Systemgendannelse bør ikke betragtes et universalmiddel eller universalmiddel. Tænk før du kører Systemgendannelse. Vigtige og kritiske drivere, indstillinger og .exe-filer vil blive slettet.
  • Hvis Systemgendannelse udnyttes i fejlsikret tilstand, det er permanent og kan ikke fortrydes.
  • Filer, der findes på skrivebordet, er beslægtet med siddende ænder og kan forsvinde efter en systemgendannelse. Gem dem i mappen Dokumenter i stedet.

relaterede artikler