Sådan Fix en disk Læs Error

March 31

Sådan Fix en disk Læs Error


Computere læses fra harddisken på et niveau, der er for lille til øjnene for at se og hænder til at røre og reparation. Personlige computer ejere placerer desktops på små flader og bære laptops næsten overalt på grund af denne miniaturisering. I stedet for at bruge et mikroskop og andre forstørrelsesglas værktøjer, til at forsøge at reparere en harddisk, et hjælpeprogram findes i Windows-operativsystemet, diagnoser og rettelser disk læse fejl for dig.

Instruktioner

1 Klik på "Windows" orb logo i bunden af ​​skrivebordet for at vise menuen Start. Klik på linket "Computer" fra menuen for at åbne et vindue.

2 Højreklik på det drevbogstav, fx "C", "D" osv, for at vise en pop-up-menuen. Vælg "Egenskaber" fra menuen for at åbne en dialogboks.

3 Klik på fanebladet "Funktioner" for at bringe det på forsiden af ​​kassen. Klik på "Check nu" knappen i afsnittet "fejlsøgning".

4 Sæt et flueben i boksen ved siden af ​​begge muligheder, "filsystemet automatisk fejl" og "Scan efter og genopret beskadigede sektorer."

5 Klik på "Start" knappen. Vent og overvåge skærmen, mens Windows-diagnoser og rettelser diskfejl, herunder "disk læse fejl." Du vil se statusmeddelelser under og en rapport i slutningen af ​​processen.

TIPS

  • Computeren kan være nødvendigt at genstarte hvis disken er den primære harddisk, der huser operativsystemet, såsom "C" drev.