Pligter for et netværk tekniker

May 27

Pligter for et netværk tekniker


Et netværk tekniker bygger og vedligeholder edb netværk systemer til forskellige organisationer i en række forskellige situationer. Afgifter kan variere meget i henhold til behovene i de enkelte klient, så stærk deduktive ræsonnement og en bred viden i computernetværk spiller en central rolle.

Planlægning og Opbygning af en Computer Network

Pligter for et netværk tekniker

Netværk teknikere planlægger den mest effektive netværk til kundens behov.

Et effektivt netværk tekniker skal kunne bestemme en passende design til en bestemt computer netværk, samle den nødvendige hardware og software til systemet, installere hver enkelt komponent og sikre, at alle dele af netværket er kompatible med hinanden, alt mens de opholder sig inden for den budgetmæssige grænser for kunden.

Diagnosticering og fejlfinding

Pligter for et netværk tekniker

Et netværk tekniker skal have store problemløsning færdigheder til at løse netværksproblemer.

Netværket tekniker er ofte nødvendigt at være på-call for hurtigt diagnosticere fejl eller problemer, eller at reverse engineering visse fejlfunktioner. Dette kan også betyde, at omfattende noter og vedligeholdelse af bygninger rapporter for fremtidig reference.

Vedligeholdelse og sikkerhed

Pligter for et netværk tekniker

Fastholdelse netværkssikkerhed er en af ​​de vigtigste opgaver et netværk tekniker.

En anden pligt af netværket tekniker indebærer at holde en organisations netværk sikkert; denne kategori omfatter opdatering af sikkerhedssoftware og licenser samt udfører teknisk support i tilfælde af virus eller brud på sikkerheden. Denne forpligtelse kan også omfatte opretholdelse af virksomhedens backup i tilfælde af server går ned for at undgå tab af data.

Opgradering af systemet

Pligter for et netværk tekniker

Opgradering af hardware og software er blandt de mange opgaver et netværk tekniker.

Netværket tekniker bestemmer det bedste tidspunkt at reparere, udskifte eller opgradere hardware og software. Denne opgave kan også omfatte forny softwarelicenser og kører softwareopdateringer og sikre, at al den software i netværket forbliver kompatible.

Client Support

Pligter for et netværk tekniker


Nogle gange et netværk tekniker er forpligtet til at uddanne nye brugere på et netværk, og sikre, at de er komfortable i systemet. Denne forpligtelse kan også betyde at oprette eller ændre brugerkonti ans passwords, samt installation af nye computere som medarbejdere tilslutte sig eller forlade virksomheden.


relaterede artikler