Hvordan at tjene penge med Google Adwords

December 17Mange mennesker er på udkig efter forskellige måder at tjene penge online. En af disse måder er Google Adwords. Selvom det ikke er så indbringende som det plejede at være, kan du stadig gøre en god sum penge med det.

Instruktioner

1 Før du tilmelder dig en konto hos Google Adwords, skal du deltage i en affiliate gruppe såsom Kommissionens Junction eller Pepperjam Network. Du kan gå direkte til annoncørerne, men jeg har konstateret, at du ikke kan få betalt rettidigt.

2 Når du tilmelder dig en affiliate netværk, skal du finde dig en niche. Dette bør være noget, du brænder for og kan fremme. At være passioneret om noget betyder, at du vil være i stand til at forholde sig til de mennesker, der søger efter produktet.

3 Nu skal du tilmelde dig Google Adwords. Det er en hurtig og smertefri proces.

4 Begynd at skrive dine annoncer. Du bør begynde at skrive dine annoncer at være specifikke for de søgeord identificeret i dit emne. Skriv flere annoncer for hvert produkt, du sælger, fordi du aldrig vide, hvilken en vil være mest tiltalende for offentligheden.

5 Overvåg dine annoncer. Du er nødt til at holde et vågent øje på alle de annoncer, du skriver for at undgå store tab. Du vil miste nogle penge på et tidspunkt, fordi ikke alt vil arbejde. Det vil tage flere måneders fast arbejde (en time eller så en dag) for at kunne læne sig tilbage og se pengene flow i.

TIPS

  • Altid se på mulighederne for at forbedre din tilføjer. Gå til fora og tjek hvad der virkede for folk med samme emner
  • Må ikke blive frustreret, vil de fleste af dine annoncer ikke arbejde, men dem, der gør vil høste store belønninger.
  • Sørg for at du ikke overforbrug for dine søgeord. Sørg for, at kommissionen er høj nok til at dække prisen på søgeord.