Sådan Clear Tabs i Firefox

March 7

Sådan Clear Tabs i Firefox


Internet-brugere, der bruger Mozilla Firefox til at navigere på World Wide Web som regel finde en fuldt facetteret browsing oplevelse med mange funktioner. Under en fælles browsersession, vil mange mennesker åbne en række faner i toppen af ​​deres browser, som de hopper fra websted til websted. Når de er færdig med at browse, nogle mennesker vælger at gemme disse faner til en anden browsersession og andre mennesker ønsker at slette faner i Firefox i stedet.

Instruktioner

1 Klik på fanen "Funktioner" øverst i Firefox-browseren. Vælg "Indstillinger" fra drop-down menu, der vises. Klik på fanen "Generelt" øverst i vinduet Indstillinger.

2 Kig under afsnittet "Idrifttagning" og find "Når Firefox starter:" og klik på pilen for at gøre rullemenuen vises. Sørg for, at "Vis min startside" vises, og ikke "Show My Windows og faner fra sidste gang." Hvis du har den sidstnævnte valgt, vil dine faner ikke klart af din sidste browsersession og du vil altid starte en ny session med de faner, endte med tidligere.

3 Lad vinduet muligheder åbne, og nu klikke på fanen "Privacy" øverst i vinduet. Klik på "Vis cookies" og derefter klikke på "Fjern cookies." Klik på "OK" for at lukke mulighederne kassen. Klik nu på fanen "Funktioner" igen og vælg "Ryd historik" fra drop-down menuen. Alle webstederne i den "For nylig lukkede faner" område under "Historie" vil forsvinde.

4 Klare faner i en aktuelle browsersession ved at klikke på "X" på den højre kant af enhver fane. En anden måde at lukke faner er at klikke på fanen du ønsker at lukke, skal du vælge "File" og derefter vælge "Close Tab." Du kan også bruge den midterste knap på musen (eller rullehjulet) til at klikke på "X" på den højre kant af enhver fane.


relaterede artikler