Sådan Shrink et Word-dokument fra Legal til Letter Size til udskrivning

August 2

Når Microsoft Word åbner, det normalt standard en tom 8,5-tommer-by-11-tommers størrelse virtuel repræsentation af et stykke papir, men forfattere er ikke begrænset til at skabe dokumenter kun denne størrelse. For nogle projekter, juridisk størrelse (8,5-tommer-by-14-tommer) papir fungerer bedre eller måske endda være påkrævet. Desværre kan de mest billige og grundlæggende printere kun håndtere standard kopipapir. Med et par klik i Word, skrumpende dokumentet til standard størrelse tager kun et par sekunder, og selv om det kan resultere i yderligere krav papir, den nye indstilling kan det dokument, der skal udskrives på alle brev-størrelse maskiner.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Klik på fanen "File" øverst på skærmen. Vælg "Åbn". Gå til den juridiske størrelse Word-dokument, og dobbeltklik på filnavnet. Dokumentet åbnes i et nyt Word-vindue.

2 Klik på "Sidelayout" fanen øverst på skærmen. Klik på "Size" knappen lige under fanen.

3 Vælg "Letter 8,5 x 11" indstilling i rullemenuen. Den juridiske størrelse dokument skifter automatisk til brev størrelse.

4 Rul gennem dokumentet for at gennemgå, hvordan siderne flyttet; går fra lovligt at brev betyder kortere sider, så tekst og billeder kan have kørt videre til andre sider, og du kan være nødvendigt at tilføje nye sideskift eller flytte tekst.

5 Klik på fanebladet "Filer", vælg "Gem som" omdøbe dokumentet at bevare den oprindelige og gemme den på computeren.

6 Klik på fanebladet "Filer", vælg "Udskriv" og udskriv dokumentet.


relaterede artikler