Sådan Stop HP 1400 Fra Udskrivning af en testside

August 5

Normalt HP PSC 1400 series-printeren udskriver en testside, efter du udskifter eller bytte blækpatronerne - at fuldføre justeringen af ​​blækpatronerne proces. Hvis printeren udskriver en testside, når du starter et udskriftsjob eller efter at printeren, så printeren oplever en fejl, sandsynligvis som følge af ikke at færdiggøre tilpasningen proces. Derudover forkert installation patron, beskidte elektriske kontakter, der bruger gamle, renoverede eller genopfyldte patroner, eller en større printer funktionsfejl kan forårsage siden for at udskrive, når den ikke skal.

Instruktioner

1 Sæt papirbakken på HP PSC 1400 ned og indlæse den med nye, umærket A4 hvidt papir.

2 Åbn scannerlåget. Placer testsiden med forsiden nedad på scannerglaspladen i kanten med front og venstre hjørne af scanneren.

3 Luk scannerlåget og tryk derefter på knappen "Scan" på kontrolpanelet for at starte justeringen af ​​blækpatronerne proces. Vent på, at processen til at slutte, når "On / Genoptag" holder op med at blinke. Kassér testside, og start udskrivningen.

4 Læg et par stykker papir ved siden af ​​printeren, hvis en anden test Siden udskrives, når det ikke skal. Åbn blækpatronen dækslet. Skub på toppen foran et af blækpatronerne for at låse den op fra blækpatronholderen og træk den fra luftfartsselskabet slot.

5 Kontroller patronen og patron slot til forhindringer eller skader, såsom tape, at du ikke fjerne fra dyserne eller elektriske kontakter eller knækkede stykker af de elektriske kontakter. Når du er færdig, skal du placere kassetten på papiret ved siden af ​​printeren med dyserne peger op eller kassere patronen, hvis det er beskadiget. Gentag med den anden blækpatron.

6 Træk printerens netledning ud af stikkontakten. Fugt enden af ​​en vatpind med vand - at gøre visse at ryste og klemme spidsen lidt, så det ikke drypper vand - og tør de elektriske kontakter forsigtigt på patronerne og inde i transportøren. Air-tørre delene i 10 minutter.

7 Skub den første patron ind i dets stik i bæreren i en vinkel - bagsiden pegede lidt op og fronten vinklet ned mod dig. Skub op på forsiden af ​​patronen, indtil du føler eller høre et "klik" angiver, at det har låst inden åbningen. Gentag med den anden blækpatron.

8 Luk blækpatronen dækslet og tilslut strømkablet. Tryk på "Resume On /" knappen. Når testsiden udskrives, gentages tilpasningen, kasseres papir og derefter forsøge at udskrive.

9 Tag netledningen fra bagsiden af ​​printeren, mens printeren er tændt, hvis testsiden fortsætter med at udskrive, når den ikke skal. Tag ledningen ud af stikkontakten.

10 Flyt printeren til et andet område af dit værelse, hjem eller kontor, og sæt netledningen direkte til et elektrisk stikkontakt. Sæt ledningen i printeren, og skub "Resume On /" knappen. Når testsiden udskrives, gentages tilpasningen, kasseres papir og starte udskrivningen.

TIPS

  • Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte blækpatronerne med nye - ikke renoveret eller genopfyldte - patroner. Gennemfør tilpasningen og prøv at udskrive igen.
  • Hvis fejlfinding ikke løser problemet, skal du kontakte HP Teknisk Support (se Resources) for at få hjælp.
  • Aldrig renses dyserne med de våde servietter eller lade vand til at røre dyserne.

relaterede artikler