Hvad er filtypen GVP?

August 15

Google Video Player er et program, der giver brugerne mulighed for at downloade videoer fra Google Video, en hjemmeside, der indeholder millioner af videoklip. Der er en række filtyper forbundet med Google video, herunder .gvp filer.

Identifikation

En fil med .gvp filtypenavn er kendt som en Google video pointer fil.

Fungere

Når du downloader en film fra Google Video for at se på Google Video Player, er en .gvp fil gemmes på din computer som en markør for videoen. Når du dobbeltklikke på .gvp fil, åbner Google Video hjemmeside og gør det muligt for video, der skal afspilles på din computer.

Egenskaber

Den .gvp fil indeholder ikke selve videoen. Det er kun en pegepind fil, bruges til hurtigt at finde videoen og lad det blive spillet på Google Video Player.

tilknyttede filer

Den faktiske videoer indeholdt på Google Video er .gvi filer. Med Google Video Player, .gvp filer gemme på din computer i stedet for den faktiske .gvi fil.

Overvejelser

I 2007 Google Video stoppet med at tillade download af .gvp filer, og nu kun gør det muligt for brugere at downloade .gvi filer. Mens .gvp filer på din computer stadig vil arbejde, vil du ikke være i stand til at hente yderligere filer.


relaterede artikler