Hvad er et tomt vindue side?

July 20

Hvad er et tomt vindue side?


Du har måske en række mål i relation til at skabe en hjemmeside, herunder rentabilitet og masse appel. Holde seere på dit websted i en længere periode, bør også rangerer højt. Et tomt vindue side kan give seerne med mulighed for at holde dit websted åben, mens de gennemse andre sites.

Definition

Et tomt vindue side er en blank side i din browser vindue - det indeholder ingen HTML eller anden kode. Standardbrowser funktioner, såsom en navigationslinje og bogmærke menu, stadig bor i toppen af ​​skærmen. Den tomt vindue side er simpelthen en pladsholder, indtil du navigere til en webside.

Browser Sådan gør du

Alle webbrowsere har evnen til at åbne et nyt vindue. Denne mulighed findes i navigationsmenuen under "Filer" og derefter "Nyt vindue". En tom browservindue vil vise på toppen af ​​den nuværende. Sommetider et nyt browservindue vil lancere den indstillede hjemmesiden, som er i din browser.

HTML Sådan gør du

Forudsat seerne af din hjemmeside en mulighed for at starte en tom side vindue kan hjælpe med at holde dem på dit websted. . Denne måde, de kan surfe på nettet, med mulighed for at gå tilbage til browservinduet dit websted er i at gøre dette, satte følgende link i HTML af en af ​​dine websider: <a href = "#" target = "_blank">. Målet attribut "_blank" er det, der åbner linket i et nyt vindue. Brug af "#" i stedet for en egentlig sammenhæng sikrer siden er blank.

Påmindelse

Det er vigtigt at minde dit website seere, der bruger tomt vindue link, at dit websted vil være åben i baggrunden. Et notat at informere dem du åbne et nyt vindue for deres bekvemmelighed hjælper skære ned nogen forvirring. Når tomt vindue åbnes, vil jeres forblive som en mulighed på proceslinjen (Windows) eller Mission Control (Mac). Mange browsere har også tabbed browsing, hvilket ville åbne det tomt vindue side i det samme web-vinduet som dit websted.


relaterede artikler