Hvordan man kan hjælpe, hvis Windows Vista opdateringer Er ikke installerer

November 23

Hvis du har problemer med at installere Windows Vista-opdateringer, kan din computers sikkerhed være i fare. Du skal løse problemet så hurtigt som muligt at installere fejlrettelser og sikkerhedsrettelser, som Microsoft. Du kan bruge værktøjerne på din computer og på Microsofts websted for at løse problemer med at installere opdateringer. Du kan stadig få gratis teknisk support fra Microsoft til Windows Update i Vista. Hjælp er også tilgængelig via Microsoft Knowledge Base og diskussionsfora.

Instruktioner

1 Klik på Windows ORB, "Alle programmer" og "Windows Update". Klik på "Se Opdater History." Under "status", rulle til en opdatering mærket "Failed". Højreklik på opdateringen og derefter klikke på "Vis detaljer". Under "Flere oplysninger", klikke på linket til Microsoft Knowledge Base-artiklen er forbundet med opdateringen. Læs omhyggeligt artikler relateret til opdateringen, og følg vejledningen. Også ved siden af ​​"Fejl detaljer," klik "Få hjælp til denne fejl" for at se mere information specifikt for den pågældende fejl.

2 Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Computer". Højreklik på systemet harddisk og klik på "Egenskaber". Kig ved siden af ​​"Brugt plads" og "Ledig plads" for at se, hvor meget plads du har til rådighed. Hvis der ikke er nok plads til at installere dine opdateringer, klik på "Diskoprydning" for at fjerne midlertidige filer, filer fra papirkurven, offline websider, debug dump filer, miniaturer og systemfejl filer. Klik på fanen "Flere indstillinger". Under "Programmer og funktioner," klik "Ryd op" for at afinstallere programmer, du ikke længere bruger. Under "Systemgendannelse og øjebliksbilleder," klik "Ryd op" til at fjerne unødvendige gendannelsespunkter og tidligere versioner af filer.

3 Klik på Windows-ORB og skriv "cmd" i feltet "Start søgning". Højreklik på "cmd.exe" og klik på "Kør som administrator" for at åbne en kommandoprompt vindue. Skriv "sfc / scannow" ved kommandoprompten i kommando-vinduet. Tryk på "Enter" for at køre Kontrolprogram til systemfiler nytte.

4 Skriv "chkdsk C: / f / r," hvor "C" er bogstavet for det drev volumen, hvor Windows Vista er installeret, inden kommandoprompten vindue. Tryk på "Enter". Hvis Vista spørger, om du ønsker at planlægge den mængde, der skal kontrolleres næste gang Windows genstarter, tryk på "Y", "Enter", og genstart computeren.

5 Vend tilbage til din Windows Vista historie. Få fejlkoden fra den mislykkede opdatering, og derefter besøge Windows Update Support Center (support.Microsoft.com) for flere oplysninger. Hvis du ikke kan finde nok information om dit specifikke problem med at installere opdateringer, skal du klikke på "Kontakter", og klik på linket under "Support professionelle", der bedst beskriver dit problem. Klik på "Stil spørgsmål og få svar fra andre brugere" under "Diskussion grupper" for at drøfte problemet på Microsoft-fora.

TIPS

  • Gratis Microsoft support til Windows Vista Service Pack 1 vil ende som af 12. juli 2011. For at fortsætte med at modtage støtte, skal du have Service Pack 2 installeret.

relaterede artikler