Fordele & Ulemper til Internet Explorer 8

November 25Internet Explorer (IE) er en populær Microsoft-udviklede webbrowser. En standard Windows-software, den oprindelige lancering af IE fandt sted i 1995, og i marts 2009 8. version af IE blev tilgængelige. Webbrowseren opdatering gav brugere flere funktioner, og et par problemer.

Større Stabilitet

I tidligere versioner af IE, ville hele web browser fryse og gå ned, hvis en webside kunne ikke indlæses. Nu vil hvis en webside går ned IE8 kun lukke fanen påvirket. IE8 har også særlige muligheder, der giver brugerne mulighed for at se lavere kvalitet websteder, der tidligere var ikke kompatibel med IE. Evnen til at isolere et problem hjemmeside giver brugerne en jævnere browsing oplevelse.

Modtag opdateringer

IE8 giver brugerne mulighed for at se, når et websted blev sidst opdateret. En Really Simple Syndication (RSS) foder på IE8 advarer brugere af ændringer til nogen foretrukne websted. Denne funktion hjælper de besøgende at holde styr på nyheder og anden information uden at skulle hele tiden kontrollere en hjemmeside.

Kompatibilitet Problemer

Selvom IE8 tilbyder brugerne en chance for at få vist tidligere uforenelige hjemmesider, kan de hjemmesider ikke vises korrekt. Brugere, der oplever kompatibilitetsproblemer kan ikke se ældre hjemmesider, selv når du bruger IE8 kompatibilitet visningen. Nogle brugere er i stand til at se hjemmesiden, men blokke af information ofte mangler. Website ejere, der fjerner reklamer og scripts er i stand til at løse problemet, men hvis ejeren ikke bruger IE8 de sandsynligvis ikke ved eksisterer en kompatibilitet problem.

Langsom Oplæg

IE8 er en større opgradering end tidligere IE versioner. Opgraderingen kræver et minimum af 64 MB hukommelse, og vil køre med begrænset plads. lancere browseren, kan dog tage flere øjeblikke. Browser hastighed er hurtigere end IE7, men det vil tage brugere længere tid at lukke IE8 hvis et nedbrud opstår.


relaterede artikler