Funktioner af forskellige dele af MS Excel Screens

February 5

Funktioner af forskellige dele af MS Excel Screens


Med udgivelsen af ​​Office 2007, Microsoft dramatisk moderniseret Excel-interface. Ifølge Computerworld, ændringerne gør det nemmere at drage fuld fordel af Excel magt. Excel 2007 viser funktioner og værktøjer på skærmen for nem adgang til de emner, du har brug for. Hvis du er usikker på en funktion, skal du blot holde musen over ikonet pågældende og et pop-up vindue identificerer detaljerne i værktøj - panelet viser endda tastaturgenvejen for funktionen.

Office-knappen

Ifølge Microsofts "gnavne kontor dame," Office-knappen i øverste venstre hjørne er din go-to-knappen for alt. Beliggende i det øverste venstre hjørne af skærmen, Office-knappen giver adgang til åbne, gemme og lukke filer; forberedelse, trykning, e-mail og udgive regneark; og tilpasse Excel. Du kan også afslutte Excel via Office-knappen.

Værktøjslinjen Hurtig adgang

værktøjslinjen Hurtig adgang Placeret til højre for Office-knappen, viser populære værktøjer og funktioner. At placere dine foretrukne funktioner på værktøjslinjen Hurtig adgang, skal du klikke på knappen "Tilpas værktøjslinjen Hurtig adgang" i højre ende af værktøjslinjen Hurtig adgang. Du kan også trække ikoner fra andre områder til værktøjslinjen Hurtig adgang.

båndet

Find båndet, direkte under værktøjslinjen Hurtig adgang. Båndet er et panel, som indeholder værktøjer og funktioner, der er grupperet under forskellige faner efter funktionalitet. Klik på en fane for at vise Ribbon sektion, der indeholder den tilhørende gruppe af funktioner. Hver gruppe er yderligere opdelt i undergrupper, med de mere populære værktøjer og funktioner for hver undergruppe vist. Klik på den lille pil i nederste højre hjørne af hver undergruppe panel til at vise flere funktioner til at undergruppe.

Navn Box og Formel Bar

Find navnet boksen og formellinjen direkte under båndet. Navnet boksen viser adressen på en markeret celle, og hvis der er data eller formler i den valgte celle, data eller formler vises i formellinjen.

Kolonne og række etiketter, rullepaneler og arbejdsark Tab

Hver kolonne etiket alfabetisk noteret øverst omkredsen af ​​arbejdsområdet og hver række label numerisk bemærkes venstre kant af arbejdsområdet. Celleadresser formuleres ved at kombinere kolonneetiketten og rækken etiketten. Brug det lodrette rullepanel i højre side for at få vist flere rækker og det vandrette rullepanel nederst i arbejdsområdet for at få vist flere kolonner. Arbejdsark faner, lige over det vandrette rullepanel, gør det muligt at navigere mellem ark i et dokument.

Statuslinjen, Se Knapper og Zoom Slider

Statuslinjen er udsigt knapper og skyderen zoom placeret i bunden af ​​skærmen. Statuslinjen rådgiver handlinger i spil såsom beregninger, makroer løb og redigeringer. Tilpas statuslinjen ved at højreklikke et vilkårligt sted på statuslinjen og derefter vælge dine foretrukne indstillinger. zoomskyderen justerer visning størrelse projektarkdataene indhold, mens udsigt knapper kan du vælge dit foretrukne visning: side layout, normal eller sideskift preview.


relaterede artikler