Hvad er de månedlige betalinger til Laptop Rentals?

February 6

Hvad er de månedlige betalinger til Laptop Rentals?


Leje en bærbar computer kan være svaret, når dine egne computer fryser eller går ned, eller du har brug for en bærbar computer til en kortsigtet projekt. Da bærbare computere kan være pebret at købe, kan dem, der ønsker at øjeblikkelig tilfredsstillelse og nem adgang til teknologi leje en maskine, der vil give dem adgang til internettet plus software til at afslutte skole eller arbejde projekter. De månedlige satser er variable, som er kvaliteten af ​​de bærbare computere, men til kortvarig brug, kunne leje en bærbar computer giver mening for dig.

Fungere

Hvad er de månedlige betalinger til Laptop Rentals?


Leje en bærbar computer er den perfekte løsning til en række forretningsmæssige eller personlige behov. For eksempel, hvis du har brug for sikker teknologi på kort varsel for en kort periode, leje en bærbar computer ville være en billigere bestræbelse end at købe den nyeste teknologi. Rejsende kan ønsker at leje en bærbar computer til virksomhed eller personlig brug, så de kan oprette PowerPoint-præsentationer eller e-mail fotos fra deres rejser. En anden grund til at leje en lap top er, hvis din er i butikken, og du har brug for adgang til internettet eller adgang til din computer filer, mens din egen computer bliver repareret.

typer

Hvad er de månedlige betalinger til Laptop Rentals?


Den type bærbar du leje og mængden af ​​tid, du vil beholde det påvirke den samlede pris på den bærbare computer leje, men her er nogle gennemsnitlige priser, du kan bruge til at få en idé om, hvad du vil bruge.
WebRentals.com tilbyder meget overkommelige laptop huslejer begynder ved $ 20 om måneden. Denne grundlæggende model er en maskine med Microsoft Works og Windows XP. Ikke toppen af ​​den linje på nogen måde, men hvis du har brug for adgang til internettet på vej, det er en fantastisk pris.
Samme hjemmeside tilbyder en HP Pavilion bærbar computer med Microsoft Works og HP Photosmart Essentials plus en Blu-ray disc afspiller og webcam til omkring $ 60 om måneden, som er fantastisk til at holde kommunikationen åben mellem dig og kære langt væk.
RentAComputer.com er en anden online leje agentur, der udlejer bærbare computere over hele USA for fleksible priser. Her kan du angive, hvilke programmer, hardware og software, du har brug for, og de techs vil bygge en bærbar computer til dig, der vil opfylde dine behov. Priser er omkring $ 150 om ugen, afhængigt af den type maskine, du har brug for, så dette er en bedre aftale for dem, der har brug for en bærbar computer til erhvervsmæssige formål.
Virksomheder, der lejer møbler og apparater kan også leje bærbare computere. Virksomheder som Rent a center opkræve omkring $ 200 om måneden for en computer leje, så for en kortsigtet behov, er dette en god mulighed.
Studerende kan få en aftale på bærbare huslejer ved at gå gennem skolesystemet eller sites som RentAComputer.com. Her kan eleverne leje en 60 GB Windows XP laptop for omkring $ 99 om måneden med en 2-måneders minimum.

Tidsramme

Hvad er de månedlige betalinger til Laptop Rentals?


Udlejning kan være dagligt, ugentligt eller månedligt og kan forlænges for næsten enhver mængde tid, afhængigt af leje selskab. Langtidsleje normalt ikke ender med at blive en god økonomisk beslutning, da en langtidsleje kan resultere i, du betaler for din bærbare computer og derefter at have noget at vise for det efter lejeperiodens lejemålet er slut. For kortsigtede behov, dog leje en bærbar computer kan få dig i gang på din skolearbejde eller holde dig forbundet til familie, mens på en ferie.

Overvejelser

Hvad er de månedlige betalinger til Laptop Rentals?


Overvej et par ting, før leje din bærbare computer. Først og fremmest vide, hvilke programmer, du har brug for at arbejde med (for eksempel, kan du brug Microsoft Word eller Office i stedet for Microsoft Works) og processor hastighed. Hvis du kører en masse billeder, så sørg for din leje har masser af hukommelse til at få disse billeder til dine kære.
En anden overvejelse er, hvor lang tid du har brug for din leje. Kortsigtede huslejer giver mening, mens langtidsleje vil forlade dig ønsker du havde lige købt en og betalt det ud på dit kreditkort.

Fordele

professionelle virksomheder, der rejser ofte og har brug for at bruge bærbare computere til præsentationer kan være nemmere at leje en bærbar computer til deres bestemmelsessted, end at rejse med deres egen. Desuden kan små virksomheder, der ønsker at etablere hurtigt at finde en leje bærbar anvendelig, indtil de kan få deres forretning fuldt udstyret.
En anden fordel ved en bærbar computer udlejning er at afprøve de forskellige beslutningstagere af bærbare computere (Dell vs. HP, for eksempel) og softwareprogrammer, inden de køber de bærbare computere. Laptops huslejer er tilgængelige i Mac eller Windows-operativsystemer og giver brugerne mulighed for at afgøre, hvilken type maskine, de ønsker at bruge permanent.


relaterede artikler