Hvordan at tilføje farve til din Black & White Clip Art

May 3

Hvordan at tilføje farve til din Black & White Clip Art


De fleste tekstbehandlingsprogrammer og præsentation applikationer kommer med et bibliotek af multimedieklip - små, ofte monokromatiske grafik, som du kan indsætte i dine projekter. Du kan krydre sådan kunstværk ved at farve det selv, hvilket er en enkel proces, der vil gå forholdsvis hurtigt, når du får hænge af det. Du kan bruge næsten enhver grafik editor til at udføre din opgave, også selvom du sandsynligvis vil få slankere resultater med mere professionelle programmer.

Instruktioner

1 Åbn din kunst program. Sørg for, at det er et bitmap-baseret program, som Photoshop, Open Kanvas eller GIMP, snarere end en vektor baseret program som Illustrator eller CorelDraw.

2 Gå til menuen "Filer" og klik på "Åbn" valgmulighed. Find den fil, der har din multimedieklip i det og åbne den.

3 Undersøg multimedieklip. Find alle områder, hvor streggrafik har en pause i det. Linjerne i illustrationen vil opdele forskellige områder af farve, og hvis to områder, der kræver forskellige farver ikke er helt blokeret, vil farverne bløder ind i hinanden.

4 Vælg "Line" værktøj fra kunst programmets værktøjslinje og indstil pensel størrelse til 1 pixel. Brug "Line" værktøj til at blokere eventuelle pauser i stregtegninger. For at gøre dette, klik og hold venstre museknap på den ene side af pausen, og træk musen over kløften og slip knappen, når du når den anden side. Dette vil fylde hullet med en lige linje.

5 Klik på din programmets "Paint Bucket" værktøj og vælge en farve, du ønsker at bruge fra dit program farvepalet. Klik på det område af illustrationer, som du ønsker at farve. Den Paint Bucket vil fylde området med farve, stopper kun, når den når de sorte linjer i illustrationen. Gør dette for hver farve.

6 Fyld hver område med sin passende farve igen, hvis der er takkede hvide linjer mellem de farvede dele af din multimedieklip og den sorte linje. Mange kunst programmer vil forlænge den farvede område ud med 1 eller 2 pixels.

7 Gem din nyligt farvet fil ved at gå til din "File" menuen og klikke på "Gem som". Indtast et nyt filnavn for at redde den farvede kunst som en ny fil. Vælg enten JPG eller GIF til din filformat, og klik på knappen "Gem".