Sådan konfigureres D-Link DSL G604T

January 14

Sådan konfigureres D-Link DSL G604T


D-Link DSL-G604T fungerer som et DSL-modem og trådløst netværk router. På grund af sin dobbelte funktion, det er lidt mere kompliceret at sætte op end enten et DSL-modem eller trådløs router ville være på egen hånd. Men G604T har en installationsguiden installeret på routeren selv, der hjælper dig med at konfigurere den.

Instruktioner

1 Sådan konfigureres D-Link DSL G604T

En Ethernet-kabel.

Tilslut Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​DSL-modem og sæt den anden ende i en Ethernet-port på computeren.

2 Åbn en internetbrowser og indtast "http: //10.1.1.1" i adresselinjen.

3 Indtast "admin" som brugernavn og adgangskode. Klik på "OK".

4 Klik på knappen "Kør guiden" og klik på "Næste".

5 Indtast en adgangskode i "Ny adgangskode" felt, der er svært at gætte, men let for dig at huske. Gentag det i boksen "Bekræft adgangskode" og klik "Næste". Dette er den adgangskode, du vil bruge til at logge på routerens konfigurationsside i fremtiden.

6 Vælg din tidszone fra menuen drop-down på det næste skærmbillede, og klik på "Næste".

7 Vælg "PPPoE" eller PPPoA "fra forbindelsestypen rullemenuen på det næste skærmbillede. Din internetudbyder burde have fortalt dig, hvilken type forbindelse du skal vælge.

8 Indtast brugernavn og adgangskode til din Internet-konto, du fik fra din internetudbyder, når du har tilmeldt dig. Klik på "Næste".

9 Markér afkrydsningsfeltet "Aktiver Wireless LAN", hvis du ønsker at bruge et trådløst netværk, og klik derefter på "Næste".

10 Indtast det navn, du ønsker dit trådløse netværk til at have i feltet "SSID", og vælg en kanal fra "Channel" drop-down menuen. Hvis du er usikker hvilken kanal at bruge, bruge standard-kanalen.

11 Kontroller knappen "Shared Key" i "Authentication" linie og "Aktiveret" knappen i "WEP" linje for at aktivere trådløs sikkerhed på netværket.

12 Indtast en anden adgangskode, der er let at huske, men svært at gætte adgangskoden kassen. Dette er den adgangskode computere vil bruge til at logge på det trådløse netværk. Klik på "Næste".

13 Klik på knappen "Restart" i "Setup Completed" vinduet for at gemme og anvende indstillingerne. Når skærmen siger "Enheden har genstartet med succes" din D-Link G604T er blevet konfigureret.


relaterede artikler