Sådan Fix Ingen lyd på en ASUS bundkort

May 10

Sådan Fix Ingen lyd på en ASUS bundkort


Den grundlæggende input / output-system på et ASUS bundkort kontroller, som onboard enheder er aktiveret efter computeren starter. Nogle ASUS bundkort har en option i BIOS, der giver brugerne mulighed for at aktivere eller deaktivere integreret lyd. Hvis integreret lyd er deaktiveret, vil computeren ikke afspille lyd. Hvis BIOS-indstillingerne er korrekte, men computeren stadig ikke afspille lyd, kan lydkablerne ikke tilsluttes til højttalernes stik på computeren sag eller disc-afspilleren.

Instruktioner

1 Tryk på "Del" tasten efter du tænder for computeren for at gå til BIOS-opsætningen. Brug højre og venstre piletasterne til at vælge "Avanceret" fanebladet.

2 Brug op- og ned-piletasterne til at vælge "Onboard Device Configuration" valgmulighed. Tryk på "Enter" for at åbne undermenuen.

3 Rul til "AC97 Audio" eller "High Definition Audio". Brug "+" og "-" tasterne for at ændre indstillingen til "Aktiveret". Tryk på "F10" for at gemme og afslutte BIOS.

4 Sluk for computeren. Fjern strømkablet fra computeren. Brug en Phillips skruetrækker til at skrue låget panelet fra computeren sagen.

5 Fjern lågen, og tryk derefter på metallet del af chassiset til jorden selv. Indstille computeren på siden, så at bunden af ​​bundkortet vender mod gulvet.

6 Find 10-pin frontpanel lydkabel fastgjort til chassiset. Slut den modsatte ende af kablet til 10-pin lydstik på bagsiden af ​​Asus bundkort, placeret vinkelret på SATA-porte og lige over bundkortet produkt-id.

7 Sæt den sorte ende af et 4-PIN intern lydstik til DVD- eller CD-rom-drev, MPEG-kort eller tv-tunerkort. Sæt den hvide ende af stikket i 4-bens stik placeret lige over den 10-pin frontpanelet lydstik.

8 Saml computeren. Tænd for pc'en og sæt hovedtelefoner eller højttalere i den lyseblå lydstik på forsiden eller bagsiden af ​​computeren.

9 Log ind på Windows. Klik på "Start" og derefter klikke på "Control Panel". Klik på "Hardware og lyd" og derefter klikke "Sound".

10 Vælg den højttaler enheden fra "Afspilning" fanen. Klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Avanceret".

11 Klik på knappen "Test" for at teste lyden på bundkortet.

TIPS

  • Opsætning af BIOS varierer fra model til model. Tjek din bundkort manual på ASUS hjemmeside for yderligere assistance, hvis det er nødvendigt.

relaterede artikler