Sådan Transfer iPhone Apps til en anden iPhone

May 14

Sådan Transfer iPhone Apps til en anden iPhone


Sådan Transfer iPhone Apps til en anden iPhone. Dette spørgsmål har krydset sindet af næsten alle iPhone bruger mindst en gang: "Hvordan får jeg kopiere denne iPhone app jeg lige betalt for over til min kones, barns eller brors iPhone, så at han kan bruge det også?" Det kan gøres! Denne proces vil også arbejde på at kopiere licens iTunes medier fra en computer til en anden. Den proces, du kommer til at følge er at kopiere den app fra din iPhone til iTunes og derefter til den anden (aka "mål") iPhone.

Instruktioner

1 Åbn iTunes på den computer, der bruges til at fastholde den anden iPhone.

Bemærk: Sørg for at du bruger iTunes, der hører til målet iPhone. Hvis du synkroniserer til hendes iPhone fra din iTunes, du kunne potentielt lave rod i det for hende og dig selv.

2 Godkend iTunes til at bruge dine kontooplysninger (forskellig fra den konto, der er i øjeblikket på computeren). Dette kan gøres på op til fem separate computere. For at gøre dette, gå til "Butik> Godkend computer."

3 Indtast dine iTunes-konto legitimationsoplysninger og klik på "Godkend". Hvis du har godkendt for mange computere, vil det lade dig vide, og du bliver nødt til at frigøre en op ved at gå til en kopi af iTunes du allerede har godkendt, og vælge "Butik> Fjern computerens godkendelse."

4 Tilslut iPhone, har de licenserede applikationer eller medier, du vil overføre den til iTunes (aka "din" iPhone). Slut kablet fra din iPhone til computeren, og det skal vise sig i iTunes.

5 Højreklik på ikonet iPhone i iTunes og vælg "Overfør køb". Når iPhone er tilsluttet, kan det bede dig om at opdatere, gendanne eller sikkerhedskopiere. Lad ikke det at gøre nogen af ​​disse ting.

6 Din iPhone vil sige "Synkronisering i gang", og du vil se de filer, der kopieres i iTunes-vinduet. Denne proces kan tage lang tid, afhængigt af hvor mange indkøb du har på der.

7 Skub din iPhone fra iTunes, når overførslen er færdig.

8 Slut målet iPhone til computeren. Det skal nu vises i iTunes.

9 Gå til fanen Programmer til iPhone. Du bør se de programmer, du tidligere har overført fra den anden iPhone derinde. Vælg dem, du ønsker, og når du er klar, skal du klikke på "Sync" i bunden. Ansøgningerne vil overføre til denne iPhone, og du er færdig.


relaterede artikler