Sådan installeres Dymo Labels

October 7

I en verden af ​​shipping, der er ikke noget mere kedeligt end at skulle skrive ud, i hånden, hver adresse etiket, før du placerer den på en pakke. Heldigvis kontor forsyning butik Dymo sælger etiketmaskiner at afskiberne kan bruge til at udskrive læselige adresseetiketter hurtigt. Den 400-serien er blandt de mest populære af Dymo s forskellige label forfattere.

Instruktioner

1 Åbn dækslet af etiketten forfatter. For at gøre dette, skal du blot pop frontdækslet op. Dette vil udsætte paprør inde, tømt for etiketter. Tag rullen.

2 Før du lægger i ny rulle, rive det lille stykke tape, der holder etiketterne sammen. Dette vil give den ene ende af etiketterne at blive løs, lidt ligesom enden af ​​et målebånd.

3 Sæt den nye, fuld dækning inde i etiketten forfatter. Sørg for, at mærkaten side af rullen vender nedad, så de klistermærker vil rulle fra bunden i modsætning til toppen.

4 Træk den løse ende af rullen gennem den lille spalte i etiketten forfatter. Mærkaterne vil vende nedad, da de skubbe ud af forfatteren.

5 Tryk på knappen direkte under slidsen for manuelt at fremme ny rulle. Line up plads i mellem etiketter - hvor du vil rive hver off - i slutningen af ​​spalten.

6 Luk frontdækslet og udskrive en test etiket. Hvis etiketterne ikke er linet op perfekt, skal du trykke på knappen igen for at sætte gang i udbredelsen lidt indtil etiketterne er justeret.


relaterede artikler