Sådan bruges Wi-Fi-routere

October 4

Sådan bruges Wi-Fi-routere


Wi-Fi-routere kan skræmme de uindviede med deres vifte af havne i opsætningen, men korrekt brug af en Wi-Fi-router for at opnå og få adgang til et trådløst netværk er ikke en alt for teknisk proposition. Alle kan oprette et netværk og få adgang til deres router med deres computer trådløst, selvom du ikke har nogen forudgående netværk erfaring eller avanceret computer viden. Så længe du har din router, et bredbåndsmodem, routerens manual og et Ethernet-kabel på hånden, er du klar til at oprette dit netværk.

Instruktioner

1 Tag bredbåndsmodem fra sin strømforsyning, uanset om der er sat direkte i stikkontakten eller ind i en bølge protektor.

2 Tilslut den trådløse router til bredbånd modem ved hjælp af Ethernet-kabel. Ethernet-kabel skal være fastgjort til Ethernet-porten på bagsiden af ​​modem og router. Denne port vil ligne en forstørret telefonkabel port, og vil sandsynligvis være mærket "Internet", afhængigt af din router / modem model.

3 Tilslut modemmet strømkabel tilbage i stikkontakten eller strømskinnen. Giv modemet et øjeblik til at vende tilbage til og initialisere. Du kan også nødt til at trykke på knappen "Reset" på bagsiden af ​​modemet.

4 Åbn din webbrowser på en computer med internetforbindelse i dit område.

5 Find den trådløse router manual. Denne manual vil have leveret sammen med enheden, og viljen detaljer, hvordan man konfigurere dit trådløse netværk. De to stykker information, du bliver nødt til at finde inden for vejledning er standard adgangskode til din router og URL eller web-adresse, som du skal besøge for at oprette din Wi-Fi-router tilladelser.

6 Skriv webadressen fra den manuelle i din browser og følg linket. Ved ankomsten på den side, du bliver bedt om at indtaste en adgangskode. Indtast i standard password, du fandt i manualen.

7 Opret et navn til dit trådløse netværk. Dette er teknisk kaldes en "SSID".

8 Vælg om at kryptere dit nye trådløse netværk med sikkerhed. Denne sikkerhed vil holde uautoriserede brugere i at bruge dit netværk. Vælg "WPA" kryptering, hvis du beslutter at kryptere dit netværk, da dette er den teknologisk overlegne krypteringsmetode du let har til rådighed. Også vælge, hvad password du tildele dit netværk og router.

9 Klik på "Anvend". Dette vil sikre, at alle dine indstillinger gemmes. Du vil nu være i stand til at få adgang til internettet trådløst og kunne bruge din Wi-Fi-router.


relaterede artikler