Sådan fjern programmer i System Administrator

September 16

Windows-operativsystemet har et afsnit "programmer" i sin Kontrolpanel, der lader dig se og fjerne programmer på computeren. Nogle programmer begrænser fjernelse, så du kan fjerne programmet kun i systemadministrator konto. Du skal logge ind med kontooplysningerne at afinstallere programmet. Systemadministratoren konto har fuld kontrol over computeren, så du kan tilsidesætte eventuelle indstillinger og ændre program muligheder.

Instruktioner

1 Log ind på Windows 7 computeren ved hjælp af administrator-konto. Du kan også bruge en konto med administratorrettigheder.

2 Klik på Windows "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel". Klik på linket "Programmer" og derefter klikke på "Programmer og funktioner." En liste over installerede programmer vises.

3 Klik på det program, du vil fjerne. Klik på knappen "Fjern" øverst i vinduet. Klik på "Ja" i bekræftelsesvinduet for at bekræfte, at du ønsker at slette programmet. Windows fjerner programmet fra din computer. Klik på "Genstart" hvis du bliver bedt om at genstarte computeren.