Grundlæggende Google Kørselsvejledning

July 28

Google er den dominerende søgemaskine på nettet, med en 66 procent andel af det amerikanske marked i juni, 2011. Det er ofte citeret, at den rivende anledning af Google var stort set på grund af enkelheden i Google-søgemaskinen. Når du navigerer til Google, bliver du præsenteret med meget lidt information på skærmen. Bare Google-logoet, et søgefelt og to knapper: "Søg" og "Jeg føler mig heldig." Mens den grundlæggende grænseflade er enkel, få mest muligt ud af dine Google forespørgsler kræver et grundlæggende kendskab til søgning, siden med søgeresultater operatører og de forskellige typer af Google-søgning.

Søg Basics

Det er nemt nok til at udføre en grundlæggende søgning på Google: bare besøge Google.com, indtaste din forespørgsel i søgefeltet og klik på "Google-søgning" for at se siden med søgeresultater for din forespørgsel eller "Jeg føler mig heldig" til straks navigere til det første søgeresultat passer til din søgning. For de bedste resultater, huske på, at Google er et nøgleord-drevet søgemaskine i modsætning til en naturlig sprog-drevet søgemaskine. For eksempel, for at finde hovedstad New Hampshire, indtaste "hovedstad New Hampshire" som din forespørgsel i stedet for "Hvad er hovedstaden i New Hampshire?" En anden ting at huske på er, at Google ignorerer tegnsætning og store bogstaver. I korte, de mere præcise og beskrivende dine søgeord, jo bedre dine søgeresultater.

Søg Operatører

Google giver mange søgeværktøjer designet til at hjælpe dig med at filtrere dine søgeresultater. Disse værktøjer, kaldet søgeoperatører, kan dramatisk forbedre effektiviteten og hastigheden af ​​dine søgninger. De mest populære søgeoperatorer omfatter udtrykket søgning, hvor du placerer dine søgeord i anførselstegn for at angive, at du søger den eksakte sætning; udelukkelse vilkår, der gør det muligt at udelukke sider, der indeholder bestemte ord ved at placere et minustegn før det ord, du vil udelukke; webstedssøgning, et værktøj, som du kan søge inden for et bestemt websted ved at angive hjemmeside-adresse; og præcise vilkår, et hjælpeprogram, der gør det muligt at begrænse Google fra at bruge synonymer når at finde sider, der matcher din forespørgsel.

Gennemgang Resultater

Google viser ti sider, som søgealgoritme finder at være den bedste pasform til din søgning på siden første søgeresultater. Blandt søgeresultaterne er mange elementer, der kan bruges til at udføre en række forskellige funktioner er beregnet til at hjælpe dig med at integrere din Google-oplevelse med en Google-konto. Hvis du kun er interesseret i søgeresultaterne, de vigtigste aspekter af siden er indholdsoversigten og knapperne preview. Den venstre sidebjælke af en søgeresultatside på Google giver dig adgang til mange søgefiltre. Klik på "Flere søgeværktøjer" for at få vist flere filtre, der kan bruges til at finde lokale resultater eller filtrere dine resultater efter dato. For at få vist sider findes i dine søgeresultater, skal du klikke på forstørrelsesglasset til højre på siden titel.

Søg Sorter

Google Web søgning er standard motor, der bruges, når du indtaster en forespørgsel fra Google, men du kan også søge på en række forskellige formater. I venstre sidepanel for søgeresultatside Google, kan du nemt ændre resultatside for at vise billeder, videoer, nyheder, shopping, steder, blogs og meget mere. Afhængigt af søgningen, du vælger, vil Google vise resultaterne i en mere relevant måde.


relaterede artikler