Hvordan man kan reducere størrelsen på et Excel-regneark

August 15

Hvordan man kan reducere størrelsen på et Excel-regneark


Excel-regneark udføre en masse data manipulation og beregninger, og de kan udvikle sig til ret store filstørrelser, ofte af grunde, der synes uforklarligt. Excel filstørrelser gå op med det totale antal celler i brug, så de fleste teknikker til neddeling fil er rettet mod at fjerne ubrugte celler. Reducere filstørrelser kan dramatisk forbedre ydeevnen for store regneark, og kan gøre dem lettere at sende som vedhæftede filer.

Instruktioner

1 Lav en sikkerhedskopi af den fil, du ønsker at reducere.

2 Åbn Excel-dokument og klik på "Ctrl" + "End" i hver fane i regnearket. Du leder efter den sidste celle med data i det i realiteten den laveste, højre celle i regnearket. For mange ark, vil denne celle være godt uden for, hvad man kunne have troet regnearket indeholdt.

3 Vælg ubrugte kolonner ved at klikke på en kolonneoverskrift, og derefter holde "Ctrl" + "Shift" + "Højre pil" tasterne. Dette vil vælge alle kolonner til højre for den, du har valgt, herunder den, du har valgt. Tryk på "Slet" -tasten.

4 Vælg ubrugte rækker ved at klikke på en rækkeoverskrift, derefter holde "Ctrl" + "Shift" + "Pil ned" tasterne. Dette vil markere alle rækker under den ene, du har valgt, herunder den, du har valgt. Tryk på "Slet" -tasten.

TIPS

  • Hvor det er muligt brug INDEX (), MATCH (), FIND (), LOPSLAG () og VOPSLAG () at henvise til datatabeller snarere end beregning værdier på flue eller sætte kopier af data på flere sider. Ud over at reducere dit regneark størrelse, vil det også gøre det nemmere at vedligeholde.
  • Må ikke anvende formatering på hele rækker eller kolonner; dette vil automatisk skabe ubrugte celler med at formatering i dem til den maksimale rækkevidde tilladt i Excel.
  • Excel 2007 lynlåse automatisk filen som en del af filformatet. Tidligere versioner af Excel kan få deres filstørrelser reduceret med 70% eller mere ved at blive zippet før emailing.

relaterede artikler