Sådan Start din egen hjemmeside på internettet

September 23

Sådan Start din egen hjemmeside på internettet


Start en hjemmeside er ikke så svært som du kan forestille dig. Tid og teknologi har gjort det muligt for begyndere og avancerede internetbruger at kunne komme online i denne digitale tidsalder. Og i modsætning til populær tro, tager det ikke tusindvis af dollars eller hundredvis af mandetimer til at lære at starte et websted.

Instruktioner

Instruktioner

1 Vælg et domænenavn: Dit domænenavn er, hvordan folk vil finde dig på internettet. Det er vigtigt at vælge et domænenavn, der er i forhold til din virksomhed, eller produkter eller tjenester. Hold det så kort som muligt og holde til den korrekte kategori (.com, .biz, .info). Hvis dit ønskede hjemmeside er en kommerciel hjemmeside, skal du ikke bruge en .org slutter til dit domænenavn. Det er forbeholdt non-profit organisationer. For en kommerciel hjemmeside brug .com, .biz eller .us (for virksomheder udelukkende inden for USA).

Skriv ned flere valg i tilfælde den første er ikke tilgængelig.

2 Registrer dit domænenavn: At finde den rigtige domæneregistrering selskab er mere end bare at finde den billigste selskab. Der er altid spørgsmål, der opstår, og du vil have en virksomhed, der tilbyder god kundeservice samt domæner til en rimelig pris. Virksomheder som Hostgator, GoDaddy og Alltimedomains tilbyder registrering af domænenavne muligheder.

3 Find et hostingfirma: Næsten lige så vigtigt som din webside, er din hosting selskab. En god web hosting selskab tilbyder 24/7 online live kundesupport, flere hosting muligheder og Linux baserede hosting planer.

Undersøg muligheder: Afhængigt af, hvilken slags websted, du ønsker at bygge, vil du ønsker at sammenligne mulighederne. Er det tilbyde Wordpress hosting? Er det tilbyde MySQL databaser, CGI, PHP5 eller bedre, Frontpage, privat SSL, dedikeret IP-og statistik kapaciteter?

Find en virksomhed, der tilbyder cPanel kontrol funktioner. CPanel tilbyder alle, der er nævnt ovenfor, plus et par ekstra.

4 Installer Wordpress, Site Builder, eller en anden CMS System: Log ind på din nye hosting-konto og installere en af ​​de mange øjeblikkelig webside muligheder som: Wordpress, Site Builder, Joomla eller Mambo. Dine indstillinger kan variere afhængigt af din hosting-konto.

5 Rediger dine Tema: Login til det nye tema konto og redigere dine muligheder. Skift titel, tilføje en beskrivelse, tilføje sider og udgive.

For eksempel: Wordpress tilbyder hundredvis af temaer til web baseret installation - nogle er gratis og nogle af dem koste mellem $ 24 til $ 150 per / tema. Alt efter hvordan du har brug for. Søg på internettet og vælge den, der passer til dig.


relaterede artikler