Hvordan kan jeg oprette min computer til Send og modtage faxmeddelelser?

February 18

Hvordan kan jeg oprette min computer til Send og modtage faxmeddelelser?


Du behøver ikke en dedikeret faxmaskine med en indbygget printer til at sende og modtage faxer. Du kan indstille din computer til at udføre disse opgaver ved at købe en relativt billig softwarepakke. Du kan også nødt til at købe et faxmodem kort, selv om de fleste computere har en allerede installeret.

Instruktioner

1 Kontroller, om computeren har et faxmodem kort installeret. Klik på "Start" og derefter "Control Panel" i højre kolonne. Du vil blive ført i et nyt vindue.

2 Klik på "Hardware og lyd." Rul ned, indtil du kommer til "Telefon- og modemindstillinger." Klik på dette ikon. En dialogboks åbnes.

3 Klik på "Modem" fanen. Du vil se en liste over eventuelle modemer installeret på din computer. Hvis computeren har et modem installeret, og det er i drift, vil dens navn vises fremhævet. Ved siden af ​​det, og under ordene "Attached til," en kommunikationsport navn, såsom "COM3," vises.

4 Hvis ingen fax modem installeret, købe et fra en elektronik leverandør. Sørg for, at mærke du vælger, er kompatibelt med din computers operativsystem. Du vil også nødt til at købe fax software.

5 Installere modemet ifølge producentens anvisninger. Når det er installeret, vil enheden automatisk genkendes af computeren, og de nødvendige drivere installeres.

6 Kontroller, at dit modem er installeret og i drift ved at gentage trin 1 til 3. Hvis navnet modemet ikke vises og / eller det ikke er blevet tildelt en port, klik på "Tilføj" og derefter klikke på "Næste".

7 Installer fax modem manuelt, hvis Windows stadig ikke finde det. Klik på "Næste". Vælg dit modem producenten fra listen til højre og model fra listen til venstre. Klik på "Næste".

8 Accepter Windows 'standard port opgave. Klik på "OK".

9 Installer din fax software ved at følge software maker anvisninger.

10 Start fax software til at begynde at sende eller modtage faxer. Hvis du vil sende en fax, skal du klikke eller vælg "Ny fax." I den dialogboks, der vises, skal du indtaste navnet på modtageren og virksomheden tilhørsforhold. Indtast derefter modtagerens faxnummer.

11 Skriv et følgebrev, hvis det ønskes. Vedhæft det dokument, du ønsker at faxe. Klik på "Send".

TIPS

  • Hvis du bruger Windows Vista Business eller Premium, er Windows Fax og scanning software bundtet i computeren.

relaterede artikler