Sådan oprettes en hjemmeside og blive betalt for det

March 29

Mange Internet virksomheder og enkeltpersoner ønsker at købe pre-made hjemmesider. For at udfylde dette behov, kan en iværksætter identificere markeder, hvor en hjemmeside kan tjene penge gennem reklamer, opbygge hjemmesiden og derefter sælge stedet til en person, der ønsker at vise annoncer. Denne praksis med at oprette en hjemmeside og sælge det er kendt som "spejlvende".

Instruktioner

Sådan oprettes en hjemmeside og blive betalt for det

1 Identificer et åbent marked eller online business niche, hvor enkeltpersoner eller virksomheder ønsker at købe hjemmesider. Populære nicher for spejlvende er områder, hvor køberen kan placere en annonce (såsom Google AdSense) og tjene penge. Websites bygget op omkring højt betalte søgeord ofte sælge for de fleste penge. Du kan forske sådanne søgeord gennem tredjeparts værktøjer som Google AdWords søgeordsværktøj (se Resources afsnit). Eksempler kan omfatte medicinske hjemmesider og kæledyr pleje hjemmesider.

2 Byg hjemmesiden. Afhængig af dine evner med HTML og andre hjemmeside sprog, kan du ønsker at bruge en visuel editor (f.eks Adobe Dreamweaver) eller en teksteditor (f.eks Windows Notesblok). De fleste hjemmesider, der er bygget med henblik på at blive solgt er ikke store, men center på seks til 12 teksttunge sider.

3 Indarbejd de søgeord, du identificerede i trin 1 på hjemmesiden. Vær særlig opmærksom på overskrifterne og sidetitler, men også indarbejde søgeord naturligt i kroppen på siden.

4 Medtag områder, hvor den fremtidige køber kan placere annoncer for at tjene penge ud af webstedet. Højt betalte annonce områder omfatter header (øverst på websiden), og den venstre kant af websiden. Du ønsker måske at indsætte dine egne annoncer som pladsholdere, så potentielle købere kan se, hvordan annoncerne vil se.

5 Undersøg, om du har planer om at sælge hjemmesiden allerede hostet på en dot-com domæne, eller hvis du planlægger at blot sælge filer og billeder for webstedet og har køberen uploade den selv. Websteder, der allerede er placeret på en online domæne hente en langt højere præmie. Brug din FTP-software (f.eks Cyberduck eller Fetch) og sende filerne til din webhost. Hvis du ikke har en web-vært, kan du bruge populære og billige udbydere såsom GoDaddy og 1and1 (se Resources).

6 Sælg hjemmesiden til en køber. Liste det websted, du har oprettet på online auktioner eller opslagstavler, der specialiserer sig i at hjælpe web skabere med at sælge deres websted og få betalt for det. En af de mest populære steder at sælge hjemmesider er SitePoint Marketplace, mens Digital Point hjemmeside fora er også populære (se Resources).


relaterede artikler