Sådan Skil et Latitude C610 bærbar

March 31

Forsøger at reparere eller udskifte komponenter i en Dell Latitude C610 kan være en skræmmende virksomhed. Laptops har ikke samme arbejdsrum som desktops og komponenterne er ofte ikke så let at komme til. Desværre, tage din bærbare computer til en reparationsservice kan være dyrt og sende det tilbage til Dell betyder, at du vil være uden den bærbare computer i et par uger. Mens De tager hinanden den bærbare computer kan være oprindeligt skræmmende, med en lille vejledning, du vil finde det er ikke sværere end en stationær. Alt du behøver er et par skruetrækkere og et stort bord til at arbejde på.

Instruktioner

1 Afbryd strømkablet og fjerne batteriet fra din C610. Læg den bærbare computer med forsiden nedad på et bord med front mod dig.

2 Fjern harddisken. Med den bærbare computer om ansigtet ned med fronten mod dig, vil harddisken være på den rigtige side af computeren. Fjern enkelt skrue holder det på plads, og løft op på harddisken døren, indtil du hører et klik. Skub harddisken ud af den bærbare computer.

3 Fjern hukommelsesmodulerne og mini PCI-kort. Hukommelsesmodulerne er placeret i centrum af den bærbare computer. Fjern de tre skruer, der holder dækslet på plads, og løft dækslet af bugten. Brug dine fingre til at sprede tapperne på begge sider af modulerne. Modulerne vil pop og du kan få fat i dem ved kanterne til at glide dem ud af stikket. Mini PCI-kort er ved siden af ​​modulerne. Afbryd antennekablerne og sprede låsene fra hinanden. Når mini PCI-kort popper op, Grib det være kanterne, og skub det ud af stikkontakten.

4 Fjern modemmet. I samme bugt som hukommelsesmodulerne og mini PCI-kort er modemet. Fjern de to skruer, der holder modemmet på plads. I midten af ​​modemet er en trækflig. Træk lige op på trækketappen at trække modemet ud af stikkontakten. Afbryd modemkablet og fjern modem.

5 Fjern eventuelle resterende skruer i bunden af ​​den bærbare computer. Vend den bærbare computer over og åbne skærmmodulet så langt som det vil gå.

6 Fjern tastaturet. Find midten kontroldæksel langs toppen af ​​tastaturet. Brug en flad skruetrækker til at lirke op dækslet. Fjern låget helt. Find den tomme nøgle i nederste, højre hjørne af tastaturet. Skub en flad skruetrækker i højre side af tasten og forsigtigt lirke løs tastaturet. Løft tastaturet op langsomt, da det stadig vil være forbundet til bundkortet. Læg tastaturet nedad på håndledsstøtten af ​​din bærbare computer. Afbryd kablerne fra bundkortet og fjern tastaturet.

7 Fjern skærmmodulet. Luk den bærbare computer. Fjern de fem skruer langs bagsiden af ​​den bærbare computer. Åbn den bærbare computer op igen. På venstre side af den bærbare computer, lige under displayet adapteren er EMI skjold beslag og displayet-foder flex kabel, også kendt som videokablet. Fjern de to skruer, der holder beslaget på plads, og fjern beslaget. Fjern de to skruer, der holder kablet på plads og frakoble kablet fra bundkortet. Løft skærmmodulet lige op for at fjerne det fra den bærbare computer.

8 Fjern håndledsstøtten. Fjern de tre skruer, der holder håndledsstøtten på plads. Adskil forsigtigt håndledsstøtten fra den bærbare computer basen og løft den lige op for at fjerne det.

9 Fjern CPU køling enhed og CPU. CPU og køling enhed er placeret i ryggen, højre hjørne af bundkortet. Løsn de fire skruer, der holder køleenheden på plads. Skruerne er skruer, så du kan ikke fjerne dem helt, bare løsne dem. Løft køleenheden lige op for at fjerne det. Brug en flad skruetrækker til at dreje CPU låseskruen mod uret, indtil den stopper. Løft CPU lige op for at fjerne det fra bundkortet. Placer CPU i en antistatisk pose, indtil du er klar til at samle den bærbare computer.

10 Fjern de resterende komponenter. Fjern de tre skruer, der holder hybrid ventilatoren på plads. Løft blæseren op og afmontere det fra bundkortet at fjerne det helt. Fjern højttalerne ved at afbryde dem fra bundkortet og skubbe dem lige op for at fjerne dem fra tilfældet.

11 Fjern de resterende skruer, der holder bundkortet på plads. Løft op i den ene side af bundkortet og fjerne det fra den bærbare computer basen.

TIPS

  • Tag fotografier af hvert skridt du tager, så du nemt kan samle den bærbare computer ordentligt.
  • Undgå altid statisk elektricitet, når du arbejder på din bærbare computer. Bær en elektrostatisk afladning rem for at være sikker.

relaterede artikler