Sådan får du adgang en pc, der ikke Deling på netværket

October 21

En Windows-computer bruger har mulighed for at slå deling til eller fra. Hvis netværket computeren har deling slukket, kan du stadig få adgang til computeren ved hjælp af Fjernskrivebord. Remote Desktop er et Windows-program installeret på enhver computer, der giver fjernstyring af skrivebordet til enhver administrator. Remote Desktop åbner den fjerne computers skrivebord i et terminalvindue, og det bruges til at opretholde en computerens indstillinger.

Instruktioner

1 Klik på din lokale computers "Start" Orb. Klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Tilbehør". Klik på "Remote Desktop" i menupunkterne.

2 Skriv navnet på den computer, som du vil tilslutte. Du kan også indtaste IP-adressen på den eksterne computer. Klik på "Connect" for at åbne din forbindelse.

3 Indtast dit brugernavn og din adgangskode til computeren forbindelsen. Dette kan være et domæne konto eller en konto programmeret på den lokale computer. Klik på "Log ind". Du er i stand til at få adgang til alle fjernbetjeningens computerens indstillinger og programmer ved hjælp af din mus og tastatur på den lokale computer.