Sådan opgraderer en processor eller en Video Card

August 22På grund af den modulære design af den moderne PC, næsten hver komponent i systemet er opgraderes, fra strømforsyningen til de harddiske. To opgraderinger, men kan give dig den største præstation øger muligt og samtidig bevare de fleste af dine nuværende pc-dele. Opgradering af central processing unit (CPU) og grafikkortet kan gøre dit gamle system ny igen til en brøkdel af prisen for et nyt system. Opgraderingen er en simpel en, i stand til at være afsluttet på under en time, men at udvide anvendeligheden af ​​systemet i årevis.

Instruktioner

1 Undersøg specifikationerne for din nuværende pc. Bemærk CPU typen installeret sammen med CPU soklen type og bundkort model. Bestem bundkortet modeltype ved at undersøge specifikationerne for din specifikke computermodel opført i computerens producentens manual. Direkte bestemme bundkortet model ved at åbne pc'en sagen og undersøge bestyrelsen. Fjern de skruer, der holder tilfælde dække og træk dækslet til sagen. Undersøg bundkortet selv. Modellen af ​​bundkortet er tydeligt markeret med fed skrift på forsiden af ​​bundkortet. Også tage til efterretning af de nuværende skærmkort installeret og tilgængelige ekspansion bustyper i dit system.

2 Check for CPU'er der er kompatible med dit bundkort model ved at søge dit bundkort producentens websted eller kontrollere den håndbog, der fulgte med din pc eller bundkortet. Køb en udskiftning processor fra en detailbutik sælger computer dele lokalt, såsom Best Buy, eller fra en online forhandler gerne Newegg.com eller Tigerdirect.com.

3 Køb et nyt skærmkort, der er kompatibelt med bus slot typer i din computer system. Find et kort, der bruger den mest avancerede bus slot til rådighed i dit system. Fælles slots, fra mindst avancerede bustype til mest avancerede, er PCI, efterfulgt af AGP og derefter PCI-E.

4 Placer antistatisk armbånd rundt om håndleddet og klip remmen til en nærliggende metaloverflade for at forhindre statisk elektrisk udladning fra din krop ind i pc-komponenter under installationen. Den lille statisk elektricitet kan forårsage indre skader på chips i din computer komponenter.

5 Tag stikket fra bagsiden af ​​sagen og skærmstikket. Placer sagen på sin højre side på en flad overflade. Fjern tilfælde dække ved at fjerne skruerne, der fastgør dækslet på plads på bagsiden af ​​sagen. Skub dækslet af sagen at få adgang til pc-komponenter.

6 Find processor på bundkortet. Processoren kan findes ved at finde store ventilator / heatsink som dækker det, typisk ved den øvre kant af bundkortet. Fjern blæseren stikket fra bundkortet og derefter hægt ventilator / heatsink fra CPU'en. Pas på ikke at tvinge nogen af ​​låsene, som du kan beskadige bundkort komponenter. Træk ventilatoren / heatcsink væk fra CPU'en.

7 Træk sikring håndtaget ved siden af ​​CPU'en op fra bundkortet. Fjern forsigtigt CPU fra CPU soklen på bundkortet.

8 Placer den nye CPU i CPU soklen ved at justere pilen på CPU med pilen på soklen. Skub niveau ved siden af ​​CPU soklen ned til bundkortet at fastgøre CPU på plads. Fjern tapen beskytte den termiske plaster på bunden af ​​ventilator og derefter klippe blæseren på CPU efter CPU producentens anvisninger. Sæt netledningen fra ventilatoren i den mærkede fan socket placeret ved siden af ​​CPU på bundkortet.

9 Find de BUS ekspansion slots til grafikkortet. De slots er placeret i nederste venstre hjørne af bundkortet.

10 Afbryd en nuværende grafikkort ved at skrue skruen i toppen af ​​kortet, som holder kortet til sagen ved hjælp af en stjerneskruetrækker, og derefter fjerne enhver strømkablet er forbundet til kortet. Træk kortet forsigtigt ud af stikket. Hvis kortet er i en PCI-E slot, skal du skubbe i åbningen udløserhåndtaget i højre ende af åbningen under kortet til at trække kortet gratis.

11 Installer udskiftning kortet i bussen slot kompatibelt med korttype. Hvis slot åbning på bagsiden af ​​sagen er dækket af en sag panel forsigtigt lirke panelet fri, inden du sætter kortet i BUS slot. Juster hakkene i bunden af ​​kortet med slot hak og skub kortet på plads. Fastgør kortet til sagen ved at skrue det lille hul øverst til venstre på kortet for at støttemur hul i siden af ​​pc'en sagen over BUS slot. Sæt eventuelle nødvendige strømkabler fra PC strømforsyning til det nye grafikkort.

12 Sæt tilfælde dække, sikring det til tilfældet med case skruer. Sæt strømforsyningen tilbage i sagen, og skærmkablet i det nye grafikkort.

13 Tænd for pc'en, og vent på, at operativsystemet til at starte op. Når styresystemet starter, vil det automatisk detektere den nye grafikkort og installere drivere til kortets brug. Hvis skærmdrivere er tilgængelige, vil operativsystemet bede dig om driverne. Placer skærmdriveren disken i cd / dvd-rom-drev, og følg installationsvejledningen.