Hvordan kan jeg sprænge et JPEG billede?

September 6

Mange digitale billeder gemmes på computere i JPEG-format for at spare plads. Du kan bruge Paint, en grundlæggende billedredigeringsprogram følger med Windows, at sprænge et JPEG-billede til en større størrelse. Selvom Malingen kan øge størrelsen på et billede, kan det ikke øge detalje, så billeder blæst op for meget kan vises pixeleret.

Instruktioner

1 Åbn din computers startmenu, skriv "Paint" og derefter klikke på "Paint" under "Programmer" overskrift.

2 Klik på den blå knap til venstre for "Home" fanen, og klik derefter på "Åbn". Fremhæv JPEG-billedfil, du ønsker at blæse op, og klik derefter på "Åbn" igen.

3 Klik på fanebladet "Hjem", og klik derefter på "Resize" knappen. Den "Resize" knappen er i "Image" i båndet.

4 Skriv den procent, du ønsker at ændre størrelsen på dit billede ved i den første "Vandret" feltet i dialogboksen. Hvis du ikke ønsker at beholde den samme forholdet mellem højde og bredde, når du sprænge dit billede, fjerne markeringen i feltet "Bevar aspekt ratio" og skriv den procent, du ønsker at ændre størrelsen på dit billede lodret i den første "Vertical" feltet.

5 Klik på "OK" for at sprænge dit billede.

TIPS

  • For at gøre et billede større, skal du indtaste en procent større end 100.
  • I stedet for at ændre størrelse på et billedes dimensioner som en procent af de nuværende dimensioner, kan du indstille præcise dimensioner i pixels ved at klikke på "Pixels" radio -knappen i "Resize og Skråtstil" dialogboksen.

relaterede artikler