Sådan aktiveres & Deaktivér Tilbagerulning

November 23

Hver gang et softwareprodukt installeres via Windows Installer er et rollback script genereret og kopier af installationsfilerne midlertidigt gemt i systemet. Hvis installationen lykkes, disse filer er ikke længere nødvendig, og bliver automatisk slettet. Hvis installationen mislykkes, installatøren udfører en tilbagerulning installation, der bringer systemet tilbage til sin oprindelige status. Den rollback Processen er aktiveret som standard, men kan deaktiveres via Registreringseditor nytte. Det anbefales ikke at ændre registreringsdatabasen, medmindre det er absolut nødvendigt. Fortsæt med forsigtighed for at forhindre en fejl i konfiguration, der kan true dit systems stabilitet.

Instruktioner

1 Log ind i systemet som administrator. Klik på "Start," type "regedit" i "Start søgning" tekstfeltet og tryk på "Enter". Den Registreringseditor åbnes.

2 Udvid "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "Politikker," "Microsoft", "Windows" og "Installer". Bemærk: "DisableRollback" værdi kan vises på den højre rude.

3 Opret "DisableRollback" værdi, hvis det ikke findes på den højre rude. Højreklik på "Installer" undermappe, vælg "Ny", "DWORD-værdi," navn det "DisableRollback" og tryk "Enter".

4 Dobbeltklik på "DisableRollback" værdi på højre rude. En dialogboks åbnes. Indtast nummer "0" i "Value data" tekstfeltet, hvis du ønsker at aktivere rollback. Indtast nummer "1" hvis du ønsker at deaktivere rollback. Klik på "OK" for at gemme ændringerne.

5 Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE", "Software", "Politikker," "Microsoft", "Windows" og "Installer".

6 Dobbeltklik på "DisabledRollback" værdi. Opret værdi, hvis den ikke findes. En dialogboks åbnes. Indtast nummer "0" i "Value data" tekstfeltet, hvis du ønsker at aktivere rollback. Indtast nummer "1" hvis du ønsker at deaktivere rollback. Klik på "OK" for at gemme ændringerne.

7 Luk Registreringseditor nytte.


relaterede artikler