Hvordan kan jeg udskrive til kanten af ​​en side i Microsoft Publisher?

September 26

Hvordan kan jeg udskrive til kanten af ​​en side i Microsoft Publisher?


Microsoft Publisher, et design pakke, der inkluderer skabeloner og et multimedieklip bibliotek, kan du oprette og udskrive en bred vifte af dokumenter, herunder kalendere, nyhedsbreve og endda visitkort. Programmet lader dig også konvertere enhver offentliggørelse på et websted. Microsoft Publisher kan du endda udskrive grafiske elementer til kanten af ​​siden, der er kendt som at tildele en blødning. Men denne funktion fungerer med computerens printerdriver og ikke alle printere understøtter til kanten udskrivning.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Publisher.

2 Klik på "File", "Åbn". Naviger til den publikation, du vil udskrive. Dobbeltklik på filnavnet for at åbne publikationen.

3 Klik på hver grafisk eller farvet element, du ønsker at udskrive til kanten af ​​siden for at vælge elementet.

4 Træk hjørnet af elementet til at udvide sin størrelse ud over kanten på siden. Juster elementer på siden for at holde dem i forhold, hvis det er nødvendigt.

5 Klik på "File", "Udskriv". Klik på knappen "Egenskaber". Klik på "Avancerede udskriftsindstillinger."

6 Vælg "Udskriv grafik fuld opløsning" under overskriften "Grafiker". Vælg "Brug kun offentliggørelse skrifttyper" under overskriften "Fonts".

7 Klik på "Tillad beskæringer" under overskriften "Bleeds" eller "Borderless" under "Borders" overskrift.

Klik på "OK" for at udskrive din publikation.

TIPS

  • Hvis printerens "Egenskaber" dialogboksen ikke indeholder "beskæringer" eller "Borderless" valgmulighed, din printer ikke understøtter udskrivning til kanten af ​​siden. Bemærk, disse to muligheder er normalt ikke findes på ældre printere.