Sådan Transfer dit mobiltelefon telefonbog til din Prius

February 29

Sådan Transfer dit mobiltelefon telefonbog til din Prius


Overførsel af din mobiltelefon til din Prius er en systematisk proces. Telefonen skal være forenelige, og hvis det så er at tilføje, skal din telefonbog tage et par sekunder. Her er et par enkle tips for at få telefonbogen indgået Prius databasen.

Instruktioner

1 For at indstille mobiltelefon til Prius det skal være Bluetooth udstyret. Mens du sidder i bilen dreje telefonen og bilen på samme tid. Tag telefonen og gå ind i indstillingsmenuen pressen Bluetooth efter to eller tre sekunder kortet vil bippe og vise en Bluetooth-forbindelse blev lavet.

2 Tryk på knappen på navigationssystemet tryk derefter på telefon knappen på skærmen. Indstillinger vises på skærmen trykke på denne mulighed. Tryk på pil ned, indtil du ser overførsel telefondata. Før du overfører telefonbogen sørg, telefonbogen er tom på navigationsskærmen. Afhængig af om telefonbogen har numrene allerede vil afgøre, hvilke fungerer du skal bruge. Overskrivning telefonbogen betyder, at du går over toppen af, hvad der er i systemet allerede. Tilføjelse telefonbogen vil bare tage hvad du har gemt i din mobiltelefon, og dette vil blive placeret i Prius-databasen. Overlapninger kan ske i din Prius telefonbog, hvis du allerede har gemt nogle numre på egen hånd. For at slippe af med de gentagelser, du bliver nødt til at slette dem ud af Prius telefonbog.

3 På dette tidspunkt, vil din telefon derefter sende telefonbogen direkte til din bil telefonbog. Prius kan parre op til seks mobiltelefoner i databasen systemet. Hvis din ægtefælle har et behov for at køre bilen så Prius automatisk parre med de senest anvendte mobiltelefoner telefonbog. For at ændre det til der mobiltelefon, de bare nødt til at gå ind i indstillinger og vælg der personlige telefonbog i stedet for din.

TIPS

  • Har du problemer telefon kompatibilitetsproblemer kontrollere Prius manualen dette bør give dig en liste over telefoner, der kan synkroniseres med bilen. Forsøger at fejlfinde telefonen og Prius vil kræve også at kontrollere mobiltelefoner manual for at bekræfte, at du kan synkronisere telefonen med din bil system.
  • Kræver yderligere bistand vil kræve at tage bilen til forhandleraftalen. Mobiltelefon-luftfartsselskaber kan også være i stand til at give dig en tur gennem af, hvordan du synkroniserer telefonen til bilen, hvis der stadig har problemer.

relaterede artikler