Samsung T260 Problemer

April 28

Selv om det er en af ​​de førende LCD-skærme på markedet, nogle Samsung T260 overvåger erfaring magt og problemer med displayet. Uanset om din model oplever tekniske problemer eller udfører fint, er det vigtigt at være opmærksom på potentielle problemer, at Samsung T260 kan opleve.

Samsung T260 Specifikationer

Samsung T260 LCD-skærmen er en 25,5-tommer skærm med en 1920 x 1200 HD 1080p opløsning. Den er udstyret med tilt, drejelige, pivot og højdejustering. Samsung T260 indeholder også en DTV-tuner indstilling og indbyggede højttalere.

Power problem

Det største rapporterede problem med Samsung T260 er en magt problem. Skærmen kan sort ud uden grund, mens i brug som en computerskærm eller et HDTV.

Display problem

Brugere rapporterer display problemer med Samsung T260, når det er forbundet til videospil-systemer. Selvom tilslutningsmuligheder er fint, billedet opløsning er ofte sløret og uklar.

Power Solution

Kontroller strømkablet, og sørg for der ikke forbindelsesproblemer. Du skal kontakte producenten, hvis det ikke virker. Du kan være berettiget til en ny eller renoveret skærm.

Display Solution

Sørg for, at din skærm og spillekonsol er korrekt konfigureret til hinanden. Du kan også prøve at justere kvaliteten beslutning om gaming konsol. Hvis hverken værker, bør du kontakte producenten.


relaterede artikler