Hvordan man laver en web-banner Brug Flash CS5

January 2

Når du bruger Adobe Flash CS5 software til at skabe en web banner, får du til at drage fordel af programmets tekst, farver, dimensionering og image placering funktioner til at designe den mest iøjnefaldende og web-surfer-opsigtsvækkende banner muligt. Selvom Flash giver dig et ubegrænset antal måder at skabe et banner, det folde alt i én generelle område på skærmen, hvilket betyder at du ikke bruge værdifuld tid klikke rundt. I stedet "spin" en web banner med Flash, der vil vise din hjemmeside sande prangende natur.

Instruktioner

1 Start Flash CS5. Klik på "Opret ny" på velkomstskærmen.

2 Klik på "Property Inspector" under scenen, hvis det ikke allerede er åben. Klik på "Size" knappen.

3 Indtast målene for Web banner ind i bredde og højde tekstbokse. Husk Flash er dimensionering i pixels.

4 Klik ind i feltet "Baggrundsfarve", og vælg en farve til banneret baggrund.

5 Lad de andre muligheder som deres standard, og klik på "OK" knappen. Flash ændrer fase som angivet.

6 Klik på menuen "Filer". Klik på "Importer", og vælg "Importer til Stage." Gå til et digitalt billede til banneret, såsom en butik logo eller billede af et produkt til salg. Dobbeltklik på billedfilen, og, når det vises på scenen, skal du trække den på plads som foretrukket på banneret. Gentag, hvis det ønskes at tilføje yderligere billeder til banneret.

7 Klik på "A" ikonet på afsnittet "Funktioner". Indstillingerne i "Property Inspector" forandring. Vælg en skrifttype, størrelse til banneret tekst, tekstfarve og afstand.

8 Klik på banneret, og skriv banner titel, såsom en online butiksfacade navn eller personlig besked. Klik og træk tekstfeltet for at så alle bogstaverne passer, da Flash standard er for en lille tekstboks. Tilsæt yderligere tekst, såsom en anden, mindre række med en tagline eller slogan, som ønsket.

9 Klik på menuen "Filer". Vælg "Gem som". Skriv et navn til web banner, og vælg et sted at gemme det, såsom skrivebordet. Klik på knappen "Gem".