Hvad er HTML-koden, hvis jeg ønsker at sætte en ramme omkring en tekst Word?

January 25

Hvad er HTML-koden, hvis jeg ønsker at sætte en ramme omkring en tekst Word?


Cascading Style gør det nemt at anvende grænser på elementer på HTML-sider, fra store blokke af typen hele vejen ned til enkelte ord. For at sætte en ramme om et ord i teksten, skal du bruge <span> tags til at definere ord for en indbygget typografi, og derefter bruge border attributter at give det udseende, du ønsker.

kodeksen

Start med at omslutte det ord, du ønsker at fremhæve i et par <span> tags. I dette eksempel vil vi være at bruge ordet "grænse":

Der er en <span> grænse </ span> omkring en af ​​disse ord.

Nu tilføje en grundlæggende kant stil til åbningen <span> tag:

Der er en <span style = "border: 1px solid black;"> grænse </ span> omkring en af ​​disse ord.

Gem filen og åbne den op i en webbrowser. Du ser en lille sort boks omkring ordet "grænse."

Egenskaber

Klæd din grænse med attributter. HTML grænser har tre egenskaber: bredde, farve, og stil. Bredde kan indstilles til et nøjagtigt antal pixels, eller blot som "tynd", "medium" eller "tyk". Farve kan udtrykkes som en RGB-værdi, en hexadecimal værdi, eller en af ​​de 16 web standardfarver (aqua, sort, blå, fuchsia, grå, grøn, lime, rødbrun, navy, oliven, lilla, rød, sølv, krikand, hvid og gul). Border stil muligheder omfatter fast, punkteret, stiplet, og dobbelt, plus fire stilarter, der giver et 3-D effekt: groove, højderyg, nedfældning og starten.

De tre attributter kan påføres ved hjælp af "grænsen" ejendom, som vist i afsnit 1. For at få en 4-pixel, rød stiplet kant, for eksempel, ville du sætte stil som:

Der er en <span style = "border: 4PX rød stiplet;"> grænse </ span> omkring en af ​​disse ord.

De tre attributter kan nævnes i vilkårlig rækkefølge; de skal blot alle kommer efter kolon og før semikolon. Læg ikke kommaer eller andre tegnsætning mellem dem.

Delvise Grænser

Brug delvise grænser for yderligere at tilpasse udseendet af dit websted. Hver grænsen har fire sider: top, bund, venstre og højre. Du kan indstille attributterne for hver side individuelt ved hjælp af grænsen-top, border-bottom, border-venstre, og grænsekontrol-højre egenskaber. For eksempel, lad os sige, du ønsker grænsen fra afsnit 2 at være fast grønt på bunden, men stiplede røde alle andre steder. Du vil blot tilføje en kant-bottom ejendom:

Der er en <span style = "border: 4PX rød stiplet; border-bottom: 4PX konstant grønt;"> grænse </ span> omkring en af ​​disse ord.

Når ændre grænser på denne måde, altid starte med fuld kant stil, derefter anvende attributter til de enkelte sider.