Hvordan virker en Online Typing Course Forbedre skrivefærdigheder?

December 20

Hvordan virker en Online Typing Course Forbedre skrivefærdigheder?

Undervisning og forbedring skrivefærdigheder med Online Typing Kurser

Online skrive kurser følge en lignende struktur til den traditionelle metode med at sidde i et klasseværelse proctored af en instruktør. De fleste kurser starter med det grundlæggende - hvor tasterne på tastaturet er, og hvilke fingre til at bruge til hvilke nøgler. Den største forskel et online miljø giver fra klasseværelset i denne forbindelse er, at softwaren program normalt gør maskinskrivning øvelser ind i nogle type spil mod tiden. Spillet miljø skaber en sjovere læring atmosfære for den studerende, der tilskynder til større undersøgelse og indsats for at gøre det bedre. Som kurset skrider frem i vanskeligheder, spillet bliver mere udfordrende, indtil eleven har lært alle tasterne på en standard tastatur. Når alle nøglerne er mestret, vil de mere avancerede kurser derefter razzia i specifik formatering og andre avancerede muligheder, som er nyttige i dagens kontormiljø. Den grundlæggende til avancerede kurser undervisning vil stoppe ved det punkt, at lære alle tasterne og fokusere på stigningen i hastighed en nøjagtighed. af maskinskriver.

Bestemmelse den rigtige Online Typing Software eller Website

En stor udfordring for forbrugeren bestemme den bedste hjemmeside til at bruge til at forbedre skrive færdigheder. Nogle faktorer til at overveje, før du starter sin søgning er: 1) alder (n) studerende og hensigtsmæssigheden af ​​kurset for ham; 2) begyndelsen dygtighed sæt af eleven, om han har nogen forudgående skrivefærdigheder eller dårlige vaner at aflære; 3) Er der behov for at lære avancerede skrivefærdigheder såsom dokumentbehandling, formatering, forberedelse brev og andre formaterede tekster ?; 4) den tid til rådighed for den studerende at afsætte til kurset i løbet af ugen. Alle disse faktorer skal vægtes ved start af søgning efter den rigtige online-miljø til at lære at skrive. Den mest grundlæggende vejleder vil komme i form af et spil med ingen forslag til, hvilke taster til at presse med hvilke fingre. Den Webkinz spil, Frokost Letters, er et spil i denne genre. Selvom sjovt at spille, kan det have den negative virkning, at en lem for at kunne jage og hakke hurtigt, uden nogen agt på ordentlig skrive. Generelt et program over dette niveau viser grundlæggende finger placering, der tilskynder studerende til ikke at se på tastaturet er et bedre udgangspunkt for at bruge det.

Metoder til evaluering af skrive færdighed Improvement

Der er et par metoder, der online skrive kurser bruger til at evaluere skrive dygtighed status og fremskridt. Den første er den rene mål for ord i minuttet indtastet i den aktuelle lektion versus den procentdel af nøjagtighed. I spillet baserede kurser, hvis den studerende nøjagtighed eller hastighed er under målet, der kræves for at afslutte det aktuelle niveau (eller lektion), så den studerende vil mislykkes. Spillet-baserede systemer vil simpelthen vise, at den studerende ikke beherske indholdet ved at vise en manglende nå det næste niveau af spillet. I den mere formelle instruktion findes online, vil større feedback til eleven gives for at angive, hvilke nøgler eller kombination af taster, de har problemer med og vil tilbyde afhjælpende lektioner med fokus på problemområderne tasterne. Mange af de avancerede hjemmesider tilbyder også funktioner, der giver deres produkt, der skal bruges i klasseværelset miljø bundet til en mere formel undervisning eller lektionsplan. Nogle af de avancerede hjemmesider også tillader proctor at skabe kalender-baserede lektionsplaner og vedligeholde karakterer for de studerende på webstedet. De mere avancerede funktioner, der kan findes online, dog kommer med en højere pris for at bruge materialet. For den enkelte bruger, typisk online kurser vil være fri eller tæt på gratis, mens det for de websteder gearet til at undervise en klasse vil der være afgifter forbundet ved brug.


relaterede artikler