Sådan animere en Sne Globe i Flash

December 5

Når man ser på alle de Flash udviklernes bøger, kan du få det indtryk, du har brug for at skrive en masse ActionScript at skabe effekter som sne i en snekugle. Faktisk kan du animere en snekugle i Flash uden programmering.

Instruktioner

1 Opret en flerfarvet baggrund for din snekugle. Du kan bruge et billede, eller en gradient fyld. Dette vil bidrage til at skabe en illusion af at se gennem verden til noget bag det.

2 Importer eller tegne et objekt i din snekugle. Det kan være en snedækkede hus, et juletræ, byens bygninger eller hvad du vil. Placer den på et nyt lag over "Globe" lag.

3 Opret et nyt lag med navnet "Sne". Brug de mindre penselstørrelser at male hvide prikker tilfældigt på laget. Ved at variere pensel størrelse, kan du variere udseendet af snefnug. Når du er færdig, skal du klikke på laget på tidslinjen for at vælge alle de snefnug og vælg "Konverter til Symbol" fra menuen Rediger (sørg indstillingen "Film Clip" er valgt.)

4 Mask sneen lag. På et nyt lag over sneen lag med navnet "Mask" tegne en fast farve cirkel med ellipseværktøjet den størrelse, du vil ønsker at gøre din verden. Højreklik eller ctrl klik på maske lag på tidslinjen og vælg "Mask" fra popup-menuen. Alle af sneen udenfor kloden bliver skjult.

5 Tegn dit kloden med ellipseværktøjet på et nyt lag med navnet "Globe" over maske lag. Brug en radial udfylde for den farve, lyseblå ved kanterne til hvid i midten. Konverter verden til et filmklip. Vælg "alpha" fra farven rullemenuen i Properties paletten, og sæt værdien til 10 til 15 procent.

6 Forlæng animation tidslinjen. Vælg alle lag i ramme 50 på tidslinjen. Vælg "Frame" fra menuen Indsæt Tidslinje undermenu til at udfylde alle 50 frames. Vælg den sidste ramme i din "Snow" lag og Vælg "Keyframe" fra menuen Indsæt Tidslinje undermenu, så cirklen i rammen bliver en solid prik.

7 Animér sneen. Vælg den første ramme / keyframe af "Snow lag" og træk det så bunden af ​​sneen er lige over handsken. Vælg den sidste frame / keyframe og træk sneen, så toppen er lige under kloden. Vælg alle rammer i laget og vælg "Opret Motion Tween" fra menuen Indsæt Tidslinje undermenu.

TIPS

  • Du kan forbedre animationen visuelle appel ved at tilføje objekter til baggrunden. Tegn en base for snekugle; tilføje et vindue eller et fotografi.
  • Fremskynde eller sinke din snefald ved at ændre rammen afspilning sats. Vælg "Dokument" fra menuen Rediger (Command + J.) En højere billedhastighed afspilles hurtigere.
  • Vælge "Movie Klip", når du konverterer objekter til symboler giver dig mulighed for at manipulere symbolerne på måder, du ikke kan gøre med den "Graphic" og "Button" indstillinger.
  • Hvis du har problemer vælge objekter, låse de andre lag. Dette vil sikre eventuelle markeringer kun gribe objekter på det aktuelle lag.