Sådan oprettes en blog for et websted

June 8

Sådan oprettes en blog for et websted


En blog giver dig mulighed for at holde skabe nyt indhold til dine læsere, og kan være en nyttig måde at fremme andre hjemmesider, som du kører. Ved regelmæssigt at offentliggøre opdateringer, der appellerer til din læserskare, kan du holde dem at komme tilbage efter mere. Du vil også tiltrække nye læsere som din nuværende læsere vil sprede ordet online om din blog.

Instruktioner

1 Opret en konto på en gratis blog hosting service såsom Blogger eller WordPress (se Resources afsnit). Disse tjenester er specielt oprettet for blogs og har mange brugerdefinerede funktioner, der er intuitiv og nem at bruge, hvilket eliminerer behovet for at have avancerede web design færdigheder.

2 Vælg et emne, du er vidende og brænder for. Det er svært at holde blogging nyt indhold om et emne, der ikke interesserer dig meget.

3 Giv din blog en engagerende titel, der vil fange opmærksomheden på din niche læserskare. I dine posteringer, omfatter sætninger og søgeord, der fanger emnet for din blog godt, så de vil blive afhentet af søgemaskiner.

4 Vælg en attraktiv skabelon og layout til din blog. Blog hosting-tjenester giver dig en række forudindstillede skabeloner, som du kan vælge fra og tilpasse.

5 Opdater indholdet af din blog ofte, da dette vil bidrage til at fastholde interessen for dine læsere og bringe dem tilbage ofte til din blog. Søgemaskiner også en tendens til at rangere ofte opdaterer steder højere, forbedre din synlighed på internettet.

6 Genopfrisk indholdet af din blog ved indlejring videoer og relevante billeder.

7 Søg på nettet efter andre blogs om lignende emner og deltag online sociale netværk af ligesindede bloggere. Abonner på deres blogs, kommentere deres indlæg og anbefale deres blogs på dit websted. Bed dem om at gøre gengæld. Dette vil hjælpe dig til at blive en del af blogging samfund og bidrage til at øge din blog trafik.


relaterede artikler