Sådan bruges PayPal Køberbeskyttelse på eBay

June 11

PayPal er et populært ressource, som mange købere og sælgere bruger til at færdiggøre deres online-transaktioner. I stedet for at betale sælgeren direkte for en vare, kan købere bruge PayPal til at overføre penge til personens konto. PayPpal tilbyder også Køberbeskyttelse, en tjeneste, der beskytter din eBay køb afsluttet via Paypal.

Instruktioner

1 Find ud af, hvilken type dækning du kan få på et element. Der er forskellige niveauer af beskyttelse i henhold til politikken. For det meste, eBay-varer, der er mindre end $ 2000 er dækket. Du kan finde disse oplysninger i PayPals brugeraftale.

2 Start en klage via PayPal vedrørende et element. At drage fordel af de Køberbeskyttelse politikker, udstede en klage via PayPal hjemmeside. Klagen funktion er for købere, der ikke har modtaget en eBay element eller det var ikke som beskrevet.

3 Vent PayPal til at komme tilbage til dig om sagen. Når du indgive en klage, er PayPal vil kontakte sælgeren. Dette er en måde at bede sælgeren til at arbejde ud af problemet med dig direkte.

4 Lav et krav mod sælgeren, hvis den oprindelige klage ikke beder sælgeren at udarbejde en aftale med dig. Hvis du ikke kan løse tvisten direkte, så lad PayPal vide, at du ønsker at udstede et krav. Et krav kan bruges til at have PayPal sikre restitutionen for dig gennem personens konto.

5 Få mere dækning med PayPal Kredit- mulighed. Hvis du bruger virksomhedens kreditkort, bliver du tilbudt ekstra beskyttelse på indkøb, du foretager bruger kortet.

TIPS

  • Klagen Funktionen findes i Paypal resolution Center. Et link til Løsningscenter er tilgængelig på hjemmesiden af ​​hjemmesiden.
  • Du skal indgive klagen mod sælger inden for 45 dage, når du har foretaget betalingen. Ellers er du ikke beskyttet i henhold Køberbeskyttelse.

relaterede artikler