Sådan Stop Internet Explorer Fra Åbning Alle Web genveje

November 3

Sådan Stop Internet Explorer Fra Åbning Alle Web genveje


Når Windows automatisk åbner Internet Explorer, hver gang du klikker på en genvej til en webadresse, betyder det som regel Internet Explorer er indstillet som din standard webbrowser. Hvis du foretrækker at bruge en anden browser, kan du ændre dig standardprogram præferencer i Windows. Du kan dog opleve, at nogle web-genveje stadig åbne i Internet Explorer. Hvis dette er tilfældet, genvejen er sandsynligvis en pinned hjemmeside oprettet af Internet Explorer. En pinned hjemmeside genvej kan ikke åbnes af andre browsere, men du kan erstatte genvejen med en almindelig URL genvej.

Instruktioner

Standard Program

1 Klik på "Søg" på Charms bar, og derefter skrive "Standard" i søgefeltet. Vælg "Standardprogrammer" fra resultaterne.

2 Klik på "Angiv dine standardprogrammer" i det nye vindue. Windows vil vise en liste over alle de programmer på computeren, der kan åbne filer.

3 Vælg din foretrukne webbrowser på listen, og klik derefter på "Set dette program som standard."

4 Klik på "OK". Windows vil nu åbne din foretrukne browser, når du klikker på en genvej, der peger på en hjemmeside URL. Dog vil eventuelle fastgjort website genveje skabt af Internet Explorer stadig åbne i Internet Explorer.

fastgjorte Websites

5 Dobbeltklik på den pinned hjemmeside genvej for at åbne siden i Internet Explorer.

6 Hold "Shift" -tasten på tastaturet, skal du klikke på ikonet hjemmeside i adresselinjen og trække ikonet til den samme placering som den oprindelige genvej. Du har nu to identiske udseende genveje; Men den nye genvej er en URL genvej og vil åbne med din standardbrowser.

7 Slet den oprindelige genvej ved at højreklikke på ikonet og derefter vælge "Slet" fra valgmulighederne. Klik på "Ja" for at bekræfte.

TIPS

  • Oplysningerne i denne artikel gælder for Windows 8 og Internet Explorer 10. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner.

relaterede artikler