Sådan Burn VOB filer på en DVD Stand-Alone Kompatibel

April 11

Sådan Burn VOB filer på en DVD Stand-Alone Kompatibel


Oprettelse af en DVD, der er kompatibel med en stand alone dvd-afspiller er en anden proces, end det kan synes. Stand alone DVD-afspillere kræver særlige filtyper for video- og lydspor, og disse filer skal gemmes i en streng mappestruktur på disken. Den filtype, der kræves, er .vob. Oprettelse VOB-filer kan være svært, men hvis nogen allerede besidder de VOB filer til en film, de prøver at brænde, så processen bliver meget lettere.

Instruktioner

1 Naviger til et websted til DVD-brænding.

2 Klik på "Download" knappen for dit valgte software, og vælg derefter en placering til filen.

3 Dobbeltklik på den downloadede fil, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.

4 Højreklik på din computers skrivebord, og vælg derefter "Ny" valgmulighed, efterfulgt af "Folder" valgmulighed. Navngiv mappen "AUDIO_TS", derefter oprette en anden mappe på skrivebordet og navngive det "VIDEO_TS". Kopier dine VOB filer og enhver .pub eller .IFO filer tilknyttet dem til "VIDEO_TS" mappen. Dette trin kan springes over, hvis de VOB filer, der allerede bor i "VIDEO_TS" mappen.

5 Sæt en tom dvd i dvd-brænderen.

6 Start din hentede dvd-brænding software.

7 Vælg indstillingen til "Skriv filer / mapper Til Disc" eller "Opret data disk".

8 Klik på ikonet mappe eller knappen "Gennemse", og derefter navigere til skrivebordet og tilføje de "AUDIO_TS" og "VIDEO_TS" mapper til den brændende køen.

9 Klik på knappen "Burn" eller knappen "Opret disk" til at brænde DVD.

TIPS

  • For at spare plads på din harddisk, overveje at slette mapper, der indeholder de VOB filer, når du er færdig brænder dvd'en. De typisk forbruge ca. 4,5 GB plads for hver film.

relaterede artikler