Sådan deaktiveres Screen Saver Valg i XP

December 2

Sådan deaktiveres Screen Saver Valg i XP


Nogle gange kan det være nødvendigt at deaktivere pauseskærmen i Windows XP. Nogle programmer op med at fungere korrekt, når pauseskærmen tændes; andre tidspunkter, kan du ønsker at se en online video og ikke ønsker pauseskærmen til at afbryde din visning tid. Du kan oprette nøgler i registreringsdatabasen på skrivebordet, så du deaktivere og genaktivere pauseskærmen mulighed i løbet af få sekunder. Hvis du ikke ønsker at rode dit skrivebord med registreringsdatabasen centrale ikoner, skal du bruge dialogboksen Egenskaber for skærm til at deaktivere og genaktivere pauseskærmen.

Instruktioner

Opret Registreringsdatabasenøgler

1 Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af Windows XP startskærmen.

2 Klik på "Alle programmer", "Tilbehør" og derefter klikke på "Notesblok". Notesblok åbner på skærmen.

3 Skriv følgende tekst i øverste linje af tomme Notesblok dokument: ". Windows Registry Editor Version 5.00"

4 Tryk på "Enter" to gange for at indsætte en tom linje mellem den første linje og den næste del af teksten.

5 Skriv følgende tekst på linjen efter den tomme linje: ". [HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Desktop]"

6 Tryk på "Enter" for at gå til den næste linje.

7 Skriv følgende tekst på næste linje: "ScreenSaveActive" = "0" ".

8 Klik på "File" og klik på "Gem som". Gem som dialogboksen vises på skærmen.

9 Skriv "Disable ScreenSaver.reg" som navnet på filen. Klik på "Desktop" i venstre side af "Gem som" dialogboks for at gemme filen på skrivebordet. Klik på "Gem". Dokumentet gemmes til Windows XP-skrivebordet som en ny nøgle i registreringsdatabasen. Lad dokument åbent.

10 Skift "0" værdi fra trin 7 til "1" og derefter klikke på "File" og "Gem som". Gem som dialogboksen vises på skærmen.

11 Skriv "Aktiver ScreenSaver.reg" som navnet på filen. Klik på "Desktop" i venstre side af "Gem som" dialogboks for at gemme filen på skrivebordet. Klik på "Gem". Dokumentet gemmes til Windows XP-skrivebordet som en ny nøgle i registreringsdatabasen.

12 Klik på "Disable ScreenSaver.reg" fil på skrivebordet. Klik på "Ja" for at bekræfte, at du ønsker at tilføje nøglen til registreringsdatabasen, og klik derefter på "OK" for at bekræfte, at filen er blevet føjet til registreringsdatabasen. Pauseskærmen er nu deaktiveret. For at aktivere pauseskærmen ved at klikke på "Aktiver ScreenSaver.reg" fil på skrivebordet. Klik på "Ja" for at bekræfte, at du ønsker at tilføje nøglen til registreringsdatabasen, og klik derefter på "OK" for at bekræfte, at filen er blevet føjet til registreringsdatabasen. Pauseskærmen er nu aktiveret.

Egenskaber for skærm

13 Højreklik på et åbent område på Windows XP startskærmen, og klik derefter på "Egenskaber". Dialogboksen Egenskaber for skærm åbnes på skærmen.

14 Vælg "Screen Saver" fanen øverst i dialogboksen.

15 Klik på drop-down-pilen under "Screen Saver" i midten af ​​dialogboksen og vælg "(Ingen)" fra listen af ​​muligheder.

16 Klik på "Anvend" og derefter klikke på "OK".


relaterede artikler