Hvordan kan man se DDR-hukommelse hastigheder

April 26

Hvordan kan man se DDR-hukommelse hastigheder


Der er så mange forskellige specifikationer for computer random access hukommelsesmoduler, som der er for computermodeller. Det eneste, du behøver ikke at bekymre sig om, er farven. Identificering computer RAM modultyper kan virke skræmmende, men det kan opnås ved den uddannede forfølgeren. Ud over at lære de grundlæggende normer for DDR-hukommelse - DDR, DDR2 og DDR3, snart vil blive efterfulgt af DDR4 - dem, der ønsker at fortælle, hvad fremskynde deres hukommelse fungerer på, kan gøre det ved hjælp et par forskellige metoder.

Instruktioner

Hvordan kan man se Teoretisk Memory Speed

1 Åbn din computers sag, mens computeren er slukket. Det er også en god ide at tage strømkablet fra computerens strømforsyning.

2 Ground dig selv på computerens kabinet for at undgå at forårsage statisk elektricitet skader på nogen komponenter.

3 Find computerens RAM slots og unclip en af ​​RAM-moduler fra sin plads på bundkortet.

4 Undersøg RAM til at bestemme hukommelse ratings. De fleste RAM vil blive mærket med klistermærker til at differentiere sin hastighed. Eksempler på tekst, som du kan finde kunne være PC3200 eller DDR 400, som er to forskellige navne for RAM af samme hastighed.

Hvordan kan man se Faktisk Memory Speed

5 Forsyne computeren med strøm på og indlæse et Windows-operativsystem. Hvis du har fjernet RAM til at undersøge det som beskrevet i det foregående afsnit, skal den udskiftes først ved forsigtigt klipning den tilbage på plads, før du tænder for computeren.

6 Anskaf en computer information og diagnosticeringsværktøjer. Disse værktøjer vil overvåge interne edb hastigheder og relæ ændringer til dig. Nogle bundkort og computermodeller kommer pakket med disse værktøjer, især dem designet til overclocking, men du kan nemt finde en gratis fra internettet, hvis din ikke har en.

7 Åbn hjælpeprogrammet og gå til sin hukommelse eller RAM sektion. Hastigheden af ​​RAM vil blive vurderet i enten MHz - for eksempel 400 MHz for en PC3200 RAM-modul - eller det kunne være klassificeret i maksimal overførselshastighed - 3.200 MB per sekund.

TIPS

  • Du kan også bestemme en hukommelse maksimale teoretiske overførselshastighed ved at se på hastigheden på en computers processor front-side bus hastigheden. Da RAM synkroniseres med front-side bus, de to hastigheder er ens.
  • Fordi PCxxxx ratings RAM er afrundede tal, og fordi de er teoretiske maksimal hastighed, kan den faktiske overførselshastighed RAM være meget anderledes. Driftsfrekvens eller MHz, er det bedre hastighed måling.
  • Du kan også prøve Afgørende online System Scanner Tool, som vil skanne din hukommelse til at hjælpe med at vælge den rigtige opgradering. Du kan bruge dette værktøj til at finde ud af computerens RAM-type og hastighed, så godt.

relaterede artikler