Sådan Transfer Tabs fra Firefox til Chrome

July 17

Sådan Transfer Tabs fra Firefox til Chrome


Selvom web-udviklere prøver at skrive kode, der kan ses i enhver webbrowser, er det uundgåeligt, at nogle hjemmesider vil fungere bedre i en bestemt browser. Hvis du har masser af faneblade åbne i en webbrowser, som du ville foretrække at se i en anden browser så den nemmeste måde at overføre fanerne er ved at importere adresserne fra en browser til den anden. Da Mozilla Firefox og Google Chrome ikke kommunikere med hinanden, skal du gemme dine åbne Firefox faner til et bogmærke fil og derefter importere filen i dine bogmærker i Chrome.

Instruktioner

1 Kør webbrowseren Firefox.

2 Åbn hver web-adresse, du ønsker at overføre til Chrome i en fane Firefox.

3 Hold CTRL og SHIFT, og tryk på D for at åbne en add Bogmærker vindue.

4 Skriv et navn til din nye faner mappe i "Navn" feltet og klik på "Tilføj bogmærker" for at gemme fanerne til dine Firefox bogmærker.

5 Hold CTRL og SHIFT, og tryk på B for at åbne organisere bogmærker vinduet.

6 Klik på knappen "Import og Backup" og klik på "Eksporter HTML." Naviger til den mappe, du vil gemme dine Firefox bogmærker til og klik på knappen "Gem".

7 Afslut Firefox og kør Google Chrome browser.

8 Klik på ikonet skruenøgle i øverste højre i programvinduet og klik på "Bogmærke Manager."

9 Klik på "Organiser" drop down menuen og klik på "Importer bogmærker" for at åbne en fil browservindue.

10 Naviger til den mappe, du gemte dine Firefox bogmærker i og dobbeltklik på bookmarks.html fil til at importere bogmærker i Chrome.

11 Højreklik på den mappe i venstre side af vinduet Bogmærke, der indeholder dine foretrukne faner og klik på "Åbn alle bogmærker i nyt vindue." Dine Firefox faner vil åbne i et Google Chrome-vindue.


relaterede artikler