Sådan opdaterer Chaintech 7KJD BIOS

March 22

BIOS (Basic Input / Output System) er indlejret i en computers bundkort, og det giver brugerne kontrol over systemkomponenter uden brug af et operativsystem. BIOS-opdateringer og revisioner kan aktivere tidligere utilgængelige hardware kapaciteter til systemkomponenter samt beslutsomhed systemkonflikter. Hvis din Chaintech 7KJD bundkort komponenter har problemer, der ikke kan løses i operativsystemet, opdatere bundkortets Award BIOS med Award BIOS Flash nytte kan være svaret.

Instruktioner

1 Download en kopi af BIOS-opdatering til din Chaintech 7KJD, sammen med en kopi af Award Flash BIOS programmet (se Resources.) Højreklik på BIOS-filen, og vælg derefter "Udpak alle" fra pop-op-menuen der vises.

2 Indsæt en tom diskette i computerens diskdrev. Klik på "Start" efterfulgt af "Computer".

3 Klik på diskettedrev ikonet i menuen "Computer". Klik på diskettedrevet ikonet for at åbne en fil explorer vindue for drevet. Træk og slip BIOS programmet og den udpakkede BIOS .BIN til disketten.

4 Genstart computeren, som vil starte automatisk til en kommandoprompt.

5 Skriv "A:> dir" ved kommandoprompten for at generere et bibliotek af filnavne på BIOS programmet og BIOS-fil, og derefter trykke på tasten "Enter" på tastaturet. Skriv ned BIOS opdatering filnavn.

6 Skriv "A:> xxxxx yyyyy.bin / cc / cd / cp" ved kommandoprompten, erstatte X'erne for BIOS programmet filnavn og udskiftning af Y 's med BIOS-opdateringen filnavn. For eksempel, hvis den nytte filnavn er "af824g" og opdateringen navn er "7kjd0905.bi," du ville skrive "af824g 7kjd0905.bin / cc / cd / cp." Hit "Enter" for at starte BIOS programmet.

7 Skriv "Y" for at sikkerhedskopiere den aktuelle BIOS. Skriv "Y" igen for at begynde at indlæse BIOS-opdateringen. Lad computeren til at arbejde uafbrudt efter opdateringen er begyndt.

8 Hit "F1" på tasten på tastaturet for at afslutte programmet og genstart computeren. Skub disketten fra diskettedrevet, før computeren genstarter.

TIPS

  • En forkert installeret BIOS kan få dit system til at gå ned og gøre det næsten ubrugelig. BIOS-opdateringer bør kun udføres, når det er nødvendigt.

relaterede artikler