Fejlfinding en Dead pc

June 23

Fejlfinding en Dead pc


Når du tænder din computer kun at finde det helt afvisende, kan du antage, at computeren er død og bundet til den lokale losseplads. Dette er normalt ikke tilfældet. Ofte en reparation kan udføres, der vil genoplive din computer til senere brug.

Instruktioner

Strømforsyning Fejl

1 Kontroller strømforsyningen. Den mest almindelige årsag til hvad der synes at være en død PC er en strømforsyning, der har afslutte arbejdet.

2 Udskift strømforsyningen. Hvis strømforsyningen har afslutte arbejdet, købe en ny. Online butikker såsom newegg.com og tigerdirect.com tilbyder en bred vifte af strømforsyninger.

3 Åbne computeren. Tag alle ledninger og kabler fra bagsiden af ​​computeren. Fjern skruerne i computere sidepanel og indstille dem og panelet til side.

4 Tag den gamle strømforsyning. I de fleste computere, er strømforsyningen holdes på plads med skruer og sat i bundkortet. Tag strømforsyningen fra bundkortet og fjern skruerne. Strømforsyningen vil glide ud af sted. Sæt den til side for at kassere.

5 Montér den nye strømforsyning. Sæt den nye strømforsyning i nu tomme strømforsyning position i din computer. Fastgør det på plads med skruer og sætte det i bundkortet. Det vil stikket i samme position som strømforsyning, som du lige har fjernet. Sæt siden på og skru fast. Tilslut alle ledninger og kabler. Tænd computeren. Den bør fungere normalt.

Låsning op under Boot

6 Boot computeren. Hvis problemet er, at computeren låse på en bestemt skærm under boot cyklus, så er du nødt til at reparere operativsystemet.

7 Indsæt operativsystemets installation disk i din computers optiske drev. Luk drevet døren og genstart computeren.

8 Boot fra cd. Under startrækkefølgen vil der være en skærm, der fortæller dig at "Tryk på en tast for at starte fra cd." Gør dette ved at trykke på en tast på tastaturet. Dette vil få computeren til at starte fra disken i det optiske drev.

9 Reparer dit operativsystem. Når computeren starter fra cd'en det vil åbne programmet til dit operativsystem installation. Du vil blive præsenteret med mulighed for enten at reparere eller geninstallere. Fordi en reparation efterlader dine filer på plads, skal du vælge denne mulighed først. Efter flere minutter reparationen vil være komplet. Genstart computeren. Hvis dette ikke løser problemet, skal du gentage dette trin og vælger at geninstallere. Efter færdiggørelsen din computer vil være anvendelige.